„Kiekvienas mano žodis yra pasvertas, apgalvotas ir patikrintas.“ Macronas patvirtino sensaciją. Kas vyksta  (1)

Kai kurios Europos šalys neatmeta galimybės siųsti karius į Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas patvirtino, kad apie Vakarų karių siuntimą į Ukrainą kalbėjo gana sąmoningai, sakydamas, kad savo žodžius pasvėrė ir apgalvojo. Apie tai jis žurnalistams pasakojo lankydamasis būsimame olimpiniame kaimelyje Paryžiaus pakraštyje, rašo „Politico“.

„Tai gana rimtos temos. Kiekvienas žodis, kurį sakau šia tema, yra pasvertas, apgalvotas ir patikrintas“, – pažymėjo E. Macronas.

[Vokietija] Mažiausia kaina istorijoje! Daugiafunkcės mini staklytės tik 37€! Fantastiškas daiktas DIY projektams
6238 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras prietaisas mėgstantiems meistrauti, DIY projektams

Išsamiau

Tuo pat metu Prancūzijos valstybės vadovas atsisakė geopolitinių komentarų šiuo klausimu, ragindamas nemaišyti Ukrainos konflikto temos su olimpinio kaimelio atidarymu. „Sportas turėtų skatinti vienybę ir taiką“, – pridūrė jis.

Vasario 26 dieną E. Macronas sakė, kad susitikime Paryžiuje, kuriame apie 20 Vakarų šalių atstovai aptarė tolesnę paramą Ukrainai konflikte su Rusijos Federacija, taip pat buvo iškelta tema apie galimą Vakarų šalių sausumos pajėgų siuntimą į Ukrainą. Anot jo, dalyviai šiuo klausimu bendro sutarimo nepasiekė, tačiau tokio scenarijaus negalima atmesti ir ateityje. Vėliau tapo žinoma, kad kai kurios Europos šalys neatmeta galimybės siųsti karius į Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(2)
(30)

Komentarai (1)