Ar Orbanas vyks į JAV susitikti su Trumpu? Neoficiali informacija  (2)

Buvęs JAV prezidentas stengiasi išlaikyti savo poziciją politinėje arenoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbanas planuoja apsilankyti Floridoje, kur susitiks su buvusiu JAV prezidentu Donaldu Trumpu. Šią informaciją pranešė „New York Times“, pabrėždamas, kad Baltieji rūmai neturi informacijos apie galimą V. Orbano ir dabartinio prezidento Joe Bideno susitikimą.

V. Orbano vizitas Floridoje, numatytas kitą savaitę, likus daugiau kaip pusei metų iki JAV prezidento rinkimų lapkritį. D. Trumpo Mar-a-Lago rezidencijoje Palm Byče vyksiantis susitikimas parodo, kaip buvęs JAV prezidentas stengiasi išlaikyti savo poziciją politinėje arenoje, net ir už Baltųjų rūmų ribų.

[Vokietija] Mažiausia kaina istorijoje! Daugiafunkcės mini staklytės tik 37€! Fantastiškas daiktas DIY projektams
6237 2

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Labai geras prietaisas mėgstantiems meistrauti, DIY projektams

Išsamiau

D. Trumpo santykiai su V. Orbanu visada buvo šilti. Buvęs JAV prezidentas ne kartą viešai gyrė V. Orbaną, vadindamas jį „puikiu lyderiu“ ir „stipriu žmogumi“. V. Orbanas savo ruožtu išreiškė tikėjimą, kad D. Trumpas siūlo galimybę užbaigti Rusijos ir Ukrainos konfliktą.

 

Tuo tarpu santykiai tarp J. Bideno administracijos ir V. Orbano vyriausybės yra daug šaltesni. Jis kritikuojamas už tai, kad blokavo Švedijos įstojimą į NATO, ribojo finansinę pagalbą Ukrainai ir vedė Vengriją link autoritarizmo.

Kaip ir D. Trumpas, kartais atrodė, kad V. Orbanas simpatizuoja Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui arba juo žavisi, pažymi NYT.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(9)
(-8)

Komentarai (2)