Smogė į pačią brangiausią vietą. Nori rusus išvaryti net iš Afrikos. Kas vyksta  ()

Šis draudimas papildo Kanados 2023 metų gruodį įvestus apribojimus Rusijai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kanados užsienio reikalų ministrės Melanie Joly teigimu, Kanada kartu su savo G7 partneriais kovo 1 d. įvedė tolesnius deimantų importo iš Rusijos apribojimus.

Pasak jos, šis draudimas papildo Kanados 2023 metų gruodį įvestus apribojimus deimantų ir papuošalų iš deimantų importui iš Rusijos.  Tai galioja rusiškiems deimantams, sveriantiems 1 karatą ir daugiau.

„Draudimas atitinka 2023 m. vasario, gegužės ir gruodžio mėn. G7 lyderių prisiimtus įsipareigojimus sumažinti V. Putino režimo pajamas iš nepramoninių deimantų eksporto“, – sakoma pareiškime.

[Vokietija+Kuponas!] Net 350€ pigiau nei Lietuvoje – „tai geriausia, ką už tokią kainą ši beprotiškai populiari kompanija gali pasiūlyti“ (Video, „Creality Ender-3 S1 Pro“)
4509 1

Nerealiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvas

Išsamiau

Kanada ir toliau dirbs su savo G7 ir kitais tarptautiniais partneriais, siekdama įgyvendinti visapusišką kontrolę, kuri neleis Rusijos deimantams patekti į G7 rinkas. Tai suteiks Kanados vartotojams papildomo pasitikėjimo, kad jų perkami deimantai nepalaiko neteisėto Rusijos karo.

Anksčiau ES Taryba įvedė papildomas ribojančias priemones didžiausiai Rusijos deimantų kasybos bendrovei „Alrosa“ ir jos generaliniam direktoriui Pavelui Marinyčevui. Bendrovė ir jos vadovas buvo laikomi Ukrainos karo bendrininkais.

 

Prieš tai Europos Sąjunga įgyvendino 12-ąjį sankcijų Rusijai paketą. Jis apėmė ribojančias priemones Rusijos deimantų importui arba tranzitui.

Sausio pabaigoje tapo žinoma, kad Angola nori išstumti Rusiją iš bendro deimantų gavybos verslo. Dėl Rusijai įvestų sankcijų tiekėjai ir bankai atsisako bendradarbiauti su jos įmone.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(154)
(4)
(150)

Komentarai ()