„Mes neturim kitos išeities. Mūsų reikalauja, kad išvarytumėm rusus iš regiono.“ Paskelbta galutinė data  ()

Armėnija imsis ryžtingų žingsnių, kad pakeistų savo užsienio politikos kursą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak „Hraparak“, Armėnijos ministras pirmininkas Nikolas Pašinianas nori, kad šalis pateiktų paraišką dėl narystės ES ne vėliau kaip rudenį.

Medžiagoje nurodoma, kad praėjusios savaitės pabaigoje Nikolas Pašinianas lankėsi parlamente ir susitiko su partijos nariais. Frakcijos nariai padarė išvadą, jog Armėnija imsis ryžtingų žingsnių, kad pakeistų savo užsienio politikos kursą.

Darbotvarkėje buvo svarstomi klausimai, susiję su Armėnijos stojimo į ES proceso pradžia.

[Pasaulinė premjera!] Iš EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X5“, „Mecpow X5 Pro“)
3613 1

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-03-31

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X5“ ir „Mecpow X5 Pro“ modeliai, įvairūs rinkiniai

Išsamiau

„N. Pašinianas užsiminė, kad Vakarai reikalauja praktinių atsiskyrimo nuo Rusijos žingsnių ir jos pašalinimo iš regiono, o dabartinėje situacijoje Armėnija neturi kito pasirinkimo, kaip tik paklusti Vakarų reikalavimams, nes Rusija mums seniai atsuko nugarą“, – rašoma medžiagoje. 

Nikolas Pašinianas išdėstė savo poziciją, kad Armėnijos saugumo interesai reikalauja tapti kandidate į ES jei ne karine, tai bent ekonomine prasme, o tai leistų Armėnijai sustiprėti.

 

„N. Pašinianas taip pat pristatė paraiškos teikimo terminą: Armėnija ją turi pateikti ne vėliau kaip rudenį“, – teigiama medžiagoje.

Neseniai šalies Nacionalinės Asamblėjos pirmininkas Alenas Simonianas pareiškė, kad Armėnijos Respublika turėtų apsvarstyti galimybę tapti kandidate į ES.

„Esame pasirengę ir judėsime ta kryptimi, kuri suteiks mums didžiausią saugumą“, – sakė A. Simonianas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(0)
(27)

Komentarai ()