„Ką jūs čia veikiate?!“ Zacharova įsiutusi. ES diplomatų veikla Rusijoje sukėlė klausimų  ()

Zacharova patyrė nervinį priepuolį dėl ES ambasadorių atsisakymo susitikti su Lavrovu.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-07 „Ką jūs čia veikiate?!“ Zacharova įsiutusi. ES diplomatų veikla Rusijoje sukėlė klausimų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė spaudai Marija Zacharova įsiutusi. ES diplomatų veikla Rusijoje sukėlė klausimų. Ji piktinasi, kad Vakarų diplomatai dalyvauja mitinguose Rusijoje ir garsiuose teismo procesuose.

Zacharova reikalauja iš ES ambasadorių Rusijos Federacijoje paaiškinimo, ką jie veikia Rusijoje ir kaip ketina organizuoti savo darbą. Ji pasipiktinusi, kad Europos diplomatai atsisakė susitikti su užsienio reikalu ministru Sergejumi Lavrovu.

Apie tai rašo „Interfax“.

[Pasaulinė premjera!] EU+kuponai. Aukščiausios klasės lazeriniai DLP vaizdo projektoriai (Video, „JMGO N1 Ultra 4K“, „JMGO N1 Pro 1080P“, „JMGO N1 1080P“)
5347

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Galioja tik iki 2024-03-11!

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

Net trys modeliai skirtingiems poreikiams

Išsamiau

„Išvada akivaizdi: jų apskritai nedomina ryšiai su oficialiomis Rusijos Federacijos institucijomis... ES pareiškė, kad tai yra įprasta diplomatinė praktika. Ne, tai yra anomali, nelogiška praktika, griaunanti ambasadorių siuntimo principus. Tai iš principo verčia suabejoti šių šalių diplomatinių atstovybių užduotimi... Ką jūs čia veikiate?!“ – įsiuto Zacharova.

Be to, ją papiktino tai, kad Vakarų diplomatai dalyvauja įvairiuose mitinguose Rusijoje, rezonansiniuose teismuose ir susitikimuose su studentais.

 

„Ar mitingai yra jų kompetencija? Jie užsiima šnipinėjimo veikla (...), nes keliauja ir bendrauja su studentais. Bet jie bendrauja, nekalba apie savo šalis ir neaiškina, kodėl laikosi rusofobinio kurso, o tik išskirtinai bando paveikti mūsų jaunimo poziciją savo interesais. Jie, susikibę rankomis, kolektyviškai kišasi į rezonansines bylas. Todėl Rusijos užsienio reikalų ministerija laukia atsakymo į klausimą, ką jie veikia mūsų šalyje ir kokias savo funkcijas atlieka bei kaip organizuoja savo darbą“, – sakė Zacharova.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(9)
(6)
(3)

Komentarai ()