To dar nebuvo. „Kompromatai ir skandalai.“ JAV rinkimai sprogdina (Video)  ()

D. Trumpas susijęs su daugybe skandalų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politikos analitikas, politikos strategas ir įvaizdžio kūrėjas Aleksandras Kočetkovas interviu „Glavred“ metu išdėstė savo prognozes dėl D. Trumpo ir J. Bideno kovos ir kuris iš jų turi didesnę galimybę laimėti.

„Lygios galimybės. Šiandien D. Trumpas prieš J. Bideną pirmauja tik 5 proc. Tačiau kampanija neprasidėjo ir dar neišnaudotos visos kandidatų galimybės. Taip pat bus abipusių kaltinimų ir skandalų. Ir vyresniems kandidatams gali kažkas nutikti, nebūtinai su sveikata. Jie gali ką nors padaryti patys to nenumatydami, o tai labai paveiks jų palaikymo lygį: gali nukristi ar ką nors pamiršti, arba jiems nutiks kažkas, kas rimtai paveiks rinkėjų nuomonę“, – aiškino A. Kočetkovas.

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2573 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Jis mano, kad 5 proc., kuriais D. Trumpas lenkia J. Bideną, nieko nereiškia.

„Beje, kaip kandidatas D. Trumpas yra labai konkretus. Jungtinėse Amerikos Valstijose dar nėra buvę, kad antrai kadencijai kandidatuojantis prezidentas pralaimėtų ir dėl skandalo, nes ilgą laiką nenorėjo pripažinti savo pralaimėjimo ir dabar tebesako, kad pergalė buvo iš jo pavogta, jog iš tikrųjų jis tada laimėjo ir vėl galėjo grįžti į pagrindinį postą. Paprastai JAV būna taip: visi išeina į pensiją ir pamirštami. Bet D. Trumpas grįžo, o jo rinkimų kampanija yra labai prieštaringa“, – pridūrė ekspertas.

 

Ekspertas taip pat prisiminė, kad aplink D. Trumpą sklando daugybė skandalų: apie priekabiavimą, verslą, sukčiavimą ir panašiai. Tačiau vyras, kuris įtrauktas į daugybę skandalų ir dėl kurio atliekama daugybė teisminių tyrimų, ir toliau išlieka pagrindiniu kandidatu į prezidentus.

„Tai nėra įprasta ar būdinga JAV. Ir iš šių rinkimų galima tikėtis visko“, – pridūrė A. Kočetkovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(8)
(-4)

Komentarai ()