Mirė „flegmatiško humoro karalius“ (Video, Foto)  ()

Jis buvo įtrauktas į Ukrainos interneto svetainės „Mirotvorec“ duomenų bazę dėl apsilankymo Rusijos okupuotame Kryme.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teroristinėje Rusijoje mirė aktorius, teatro režisierius, mokytojas ir rašytojas, Rusijos liaudies artistas Aleksandras Širvindtas.

Tai paskelbė Maskvos miesto Dūmos pirmininkas Aleksejus Šapošnikovas, kurį citavo „Interfax“.

„Liūdna žinia... Eidamas 89-uosius metus mirė Satyros teatro prezidentas, Rusijos liaudies artistas Aleksandras Širvindtas. Su jo vardu siejama ištisa Rusijos teatro ir kino istorijos era“, – savo „Telegram“ kanale rašė Šapošnikovas.

[Vokietija+Kuponas!] Puikios kokybės pripučiamos SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video, „TOMSHOO“)
2411

Iš Vokietijos

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Ypatingai geros kainos

Ribotas kiekis

Išsamiau

Širvindtas buvo vadinamas „flegmatiško humoro karaliumi“. Jis buvo vienas populiariausių sovietų aktorių, nors suvaidino tik vieną pagrindinį vaidmenį, ir ne pačiame garsiausiame filme – komedijoje „Milijonas vestuviniame krepšyje“ – gražuolį aferistą Leonido Papagatto.

 

Taip pat Harrisą filme „Trise valtyje, neskaitant šuns“, majorą Alfredą „Dangaus kregždėse“, vieną iš Ženios Lukašino draugų „Likimo ironijoje, arba po pirties“, režisierių Firelli „Cirko princesėje“, restorano pianistą Šuriką „Stotyje dviems“, biurokratą Miasojedovą filme „Pamiršta melodija fleitai“.

Širvindtas buvo įtrauktas į Ukrainos interneto svetainės „Mirotvorec“ duomenų bazę dėl apsilankymo Rusijos okupuotame Kryme.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(8)
(4)

Komentarai ()

Susijusios žymos: