Tai buvo Ukrainos saugumas. Smūgis Putinui į skaudžiausią vietą. Kas vyksta  (1)

Sutrikimas buvo pastebėtas Rusijos valstybiniame portale „Gosuslugi“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos valdyba pirmąją Rusijos prezidento rinkimų dieną sukėlė sutrikimus internetinio balsavimo sistemoje. Tai patvirtino šaltinis agentūroje.

Kovo 15 d. prasidėjęs tris dienas truksiantis Rusijos prezidento rinkimas vyksta, taip pat ir nelegaliai, okupuotose Ukrainos teritorijose.

Pranešama, kad sutrikimas buvo pastebėtas Rusijos valstybiniame portale „Gosuslugi“.

Nors portalo kūrėjai priskyrė „trukdžius dėl daugybės balsuoti norinčių žmonių“, šaltinis teigia, kad sutrikimą sukėlė Ukrainos kibernetinė operacija.

[Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
2577 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Rusijos „Telegram“ kanalų duomenimis, Maskvos, Tiumenės, Novosibirsko ir kitų regionų gyventojai negalėjo prisijungti prie svetainės nuo 10 val. vietos laiku.

Anksčiau Ukrainos nacionalinis pasipriešinimo centras pranešė, kad prieš pat rinkimus Rusijos valdžios atstovai okupuotose Ukrainos teritorijose lankėsi pensininkų namuose, siūlydami jiems „humanitarinę pagalbą“ 5000 rublių (55 eur) forma su sąlyga, kad jie užpildys balsavimo biuletenį. Pažymėtina, kad norint balsuoti nereikia turėti Rusijos paso.

 

JK Gynybos ministerijos pranešime teigiama, kad Luhanske 2600 pareigūnų buvo pakviesti aplankyti namus ir įtikinti gyventojus balsuoti. Švietimo ir kitų valdžios įstaigų vadovams buvo nurodyta „užtikrinti, kad jų pavaldiniai atvyktų balsuoti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(2)
(8)

Komentarai (1)