„Tikiuosi Rusija neaneksuos Ukrainos“ – Trumpas  (1)

„Kalbėjausi su V. Putinu, sakiau: „Tu negali šito daryti“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs JAV prezidentas ir tikėtinas respublikonų kandidatas šių metų rinkimuose Donaldas Trumpas išreiškė viltį, kad Rusija nepasisavins Ukrainos teritorijų. Tai jis pareiškė interviu metu kanalui „Fox News“, paskelbtame sekmadienį, kovo 17 d.

Taip jis teigė atsakydamas į laidos vedėjo klausimą, ar jis leis Rusijai „absorbuoti“ dalį Ukrainos ar visą jos teritoriją, jei taps prezidentu.

[Vokietija!] Pasigaminkite elektros patys: 1200W, 5 menčių, S tipo mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas - PASKUTINIAI VIENETAI
25667 22 9

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Tikiuosi, kad taip nebus. Dar liko ilgas kelias – devyni mėnesiai iki inauguracijos ir septyni mėnesiai iki rinkimų. Kare ir politikoje tai yra amžinybė“, – sakė D. Trumpas.

Jis pridūrė, kad jei 2022 metais JAV būtų buvęs „tikras lyderis“, Rusija nebūtų išdrįsusi imtis visapusiškos invazijos, ir pažymėjo, kad tai neįvyko jo prezidentavimo metu.

„Kalbėjausi su V. Putinu, sakiau: „Tu negali šito daryti“. Su juo turėjome gerus santykius. Jis to nedarytų, jei aš būčiau prezidentas. Ir visi šie žmonės gyventų, visi šie gražūs miestai, senoviniai tūkstantmečiai kupolai, auksiniai kupolai – šios kultūros negalima sunaikinti. Tai baisi situacija. Dažniausiai dėl to kaltinu J. Bideną“, – sakė jis.

 

D. Trumpas paaiškino, kad, jo nuomone, dabartinio JAV prezidento Joe Bideno retorika pastūmėjo Rusijos diktatorių Vladimirą Putiną 2022 metais pulti Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(30)
(-20)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: