„Vakarai padarė labai rimtą klaidą.“ Sensacingos žinios iš Kremliaus. Kas nutiko  (2)

V. Putinas gali tapti seniausiu lyderiu per tūkstantmetę šalies istoriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Fantasmagoriškas Vladimiro Putino rinkimų rezultatas, kuris ketvirtį amžiaus valdžiusį prezidentą suartino su Centrinės Azijos ir Afrikos diktatoriais, Kremliuje nelaikomas „per dideliu“. Apie tai leidiniui „Meduza“ pranešė prezidento administracijai ir regiono valdžiai artimi šaltiniai.

Pasak jų, administracijos vadovo pavaduotojas, vidaus politikos kuratorius Sergejus Kirijenka, kuris jau pradėjo skambinti valdytojams ir asmeniškai jiems padėkoti už „sėkmę“, džiaugiasi galutiniu rezultatu.

Pats V. Putinas mano, kad surinko 87 proc. balsų, o vienas iš „Meduza“ šaltinių pasakė: „Kad ir ką sakytų – „permetė“, „persistengė“ – nėra baudžiama už laimėjimą. Vadovui tai patinka. Jis tai vertina kaip tikrą palaikymą“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Unikalūs vaizdo projektoriai su TV priedėliais, pjūklai, riedlentės, saulės panelės (Video)
2277 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos ir Lenkijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FENGMI S5“ - mini lazerinis 4K vaizdo projektorius

2) „GELEIPU X5“ - Android vaizdo projektorius ir TV priedėlis viename

3) „VIOLEWORKS“ - akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis

4) „SGODDE“ - riedlentė

5) „VIOLEWORKS“ - akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis

6) „iMars SP-B150“ - 19V 150W sulankstoma, portabili saulės panelė

Išsamiau

Prieš rinkimus regionams buvo išsiųstas planas: gauti 80% balsų už V. Putiną, kai rinkėjų aktyvumas viršija 70%. Tam buvo numatyta pritraukti viešojo sektoriaus ir valstybės valdomų įmonių darbuotojų. Paskutinėmis savaitėmis prieš balsavimą kartelė buvo pradėta kelti aukštyn, buvo pareikšti pageidavimai, kad „pliusas būtų didesnis nei 80%“.

S. Kirijenka „norėjo parodyti prezidentui labai didelius skaičius – tai jis ir padarė“, – teigia leidinio pašnekovas. Kito šaltinio teigimu, Tolimieji Rytai nustatė „aukštą kartelę“, kur prezidento pasiuntinys Jurijus Trutnevas V. Putinui užtikrino 85 proc. balsų. Po to jau visi regionai siekė, kad rezultatai būtų ne mažesni. Net Maskvoje Centrinė rinkimų komisija už V. Putiną pranešė gavusi 85 proc. balsų. „Dabar Maskva yra pavyzdingai ištikimas regionas. S. Sobjaninas gali tai pateikti prezidentui kaip savo pasiekimą – jis nuramino sostinę“, – sakė prezidento administracijai artimas šaltinis.

 

Ilgiausiai nuo Josifo Stalino laikų ėjęs Rusijos valdovo pareigas V. Putinas gali tapti seniausiu lyderiu per tūkstantmetę šalies istoriją. 2030-aisiais jam bus 78 metai – daugiau už Leonidą Brežnevą (mirė 75 metų) ir Konstantiną Černenką (mirė 73 metų).

 

Tačiau tai dar ne riba: V. Putinas valdžioje išliks tol, kol leis jo sveikata, rinkimų išvakarėse naujienų agentūrai „Reuters“ sakė Kremliui artimi šaltiniai. Pasak vieno iš jų, V. Putinas yra pasirengęs likti valdžioje visą gyvenimą.

„V. Putinas neturi konkurentų – jis yra visiškai kitokio lygio. Vakarai padarė labai rimtą klaidą, nes savo sankcijomis ir noru pavaizduoti Rusiją kaip piktadarę padėjo suvienyti reikšmingą Rusijos elito dalį ir RF gyventojus aplink V. Putiną“, – aiškino šaltinis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(23)
(-18)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: