[ŽT] Pasakė per daug. „Buvo išmestas.“ Kas nutiko (Video)  (1)

Vedantysis tuojau pertraukė kalbėtoją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos NTV pokalbių laidoje „Susitikimo vieta“ kalbėjo Šiaurės ir Rytų Europos politikos tyrimų centro vadovas politologas Aleksandras Sytinas. Viešai prieinamos informacijos apie šį centrą nėra, tačiau A. Sytinas nuolat pasirodo propagandinėse pokalbių laidose kaip ekspertas. 2019 m. jis buvo išmestas iš „1 kanalo“ studijos, kai 2014 m. per gaisrą Odesoje žuvusiuosius pavadino „menkaverte žmogiškąja medžiaga“.

[Vokietija+Kuponas!] Puikios kokybės pripučiamos „WKERSIY“ SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2632

Iš Vokietijos

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Ypatingai geros kainos

Ribotas kiekis

Išsamiau

Šį kartą jis pareiškė, kad „apskritai Ukraina niekam labai nerūpi“, o „Rusija laikosi tam tikro ekspansinio kurso, tai yra faktas, ir ne tik Ukrainoje“.

Vedantysis Andrejus Norkinas pertraukė kalbėtoją, sakydamas, kad „tai ne plėtra, o savo nacionalinių interesų ir galiausiai savo saugumo gynimas“.

 

Pasakė per daug. Po to jis nutraukė pasirodymą. BILD apžvalgininkas tai vadina „didžiule nesėkme“ ir „skandalu“. „Matyt, iš karto buvo pasakyta per daug tiesos, todėl transliacija buvo nutraukta“, – rašo jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(2)
(58)

Komentarai (1)