[ŽT] „Jie yra kalėjime arba tragiškai žuvę.“ Baltieji rūmai susidūrė su realybe (Video)  ()

„Realybė tokia, kad prezidentas V. Putinas yra Rusijos prezidentas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidento rinkimai neatitiko laisvės ir sąžiningumo kriterijų, per konferenciją su žurnalistais sakė JAV prezidento patarėjas nacionalinio saugumo klausimais Jake'as Sullivanas.

„Realybė tokia, kad prezidentas V. Putinas yra Rusijos prezidentas. Mums teko susidurti su šia realybe visų Ukrainoje ir kitų JAV interesams prieštaraujančių žingsnių, kuriuos žengė šis prezidentas ir jo vadovaujama Rusija, metu. Mes toliau veiksime šioje realybėje. Tačiau ši tikrovė nepaneigia fakto, kad rinkimai neatitiko laisvės ir teisingumo kriterijų“, – komentuodamas Rusijos Federacijos prezidento rinkimus sakė J. Sullivanas.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ energijos stotelės tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG PPS2400“)
4576

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

JAV prezidento patarėjas taip pat pažymėjo, kad balsavimo rezultatai buvo nuspėjami, nes V. Putino politiniai oponentai yra kalėjime arba tragiškai žuvo.

 

Rusijos Federacijos centrinė rinkimų komisija, remdamasi 100 % rinkimų komisijų protokolų apdorojimo rezultatais, konstatavo, kad Vladimiras Putinas per šiuos prezidento rinkimus gavo 87,28 % balsų. Tai bus penkta jo kadencija.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(11)
(-10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: