Apie „Gerasimovo atsistatydinimą.“ Porinkiminė kadrų rotacija Rusijoje (Video)  ()

Netrukus Kremliuje įvyks permainos, nes V. Putinui karas nesiseka.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje vadinamieji prezidento „rinkimai“ baigėsi neteisėta Vladimiro Putino „pergale“. Sklando gandai, kad po perrinkimo diktatorius turi naujų tikslų ir gali griebtis personalo pokyčių.

Buvęs Rusijos energetikos ministras ir opozicijos veikėjas Vladimiras Milovas „24 kanalui“ pasakojo, ar V. Putinas nuspręs atleisti tuos, kurie dešimtmečius vykdė jo beprotiškus įsakymus. Prisiminkime, kad jau kitą dieną pasklido gandai apie Rusijos armijos generalinio štabo vado Valerijaus Gerasimovo atsistatydinimą, anksčiau buvo pranešta apie Rusijos karinio jūrų laivyno vado pasikeitimą.

[EU+Kuponai] Rekordiškai žemos kainos! „Kospet Tank T2“ ir „Kospet Tank M2“. Karštos laikrodžių naujienos (Video)
3581

Specialūs kuponai

Galioja iki 2024-03-21

Iš Europos sandėlių

Greitas ir saugus pristatymas

2 metų garantija

30-ies dienų pinigų grąžinimo garantija

1) „Kospet Tank T2“ - technologijos.lt ką tik išbandytas modelis, tvirtas kaip tankas

2) „Kospet Tank M2“ - ypatingai dailus, karinio tvirtumo išmanusis laikrodis

Informacija apie atkeliaujančias naujienas

Išsamiau

Buvusio Rusijos energetikos ministro teigimu, netrukus Kremliuje įvyks permainos, nes V. Putinui karas nesiseka. Šalis agresorė turi milžiniškų problemų fronte. Tačiau Rusijos prezidentas naudoja svarbų personalinį principą – jis rodo lojalumą tiems, kurie jam yra lojalūs.

„V. Gerasimovas buvo labai ištikimas diktatoriui, nes leido jam taktiškai valdyti karines operacijas. V. Putinas ateina ir rodo supuvusiu pirštu, kur kariams eiti. Normalus generalinio štabo viršininkas neleistų prezidentui kištis į jo profesinius reikalus“, – pasakė V. Milovas.

 

Pasak jo, jei Rusijos prezidentas atleis V. Gerasimovą, tai reiškia, kad viskas yra labai blogai, nes diktatorius nusprendė užbraukti visus savo principus.

„Manau, kad po perrinkimo V. Putinas išjudins visą kariuomenės vadovybę. Juk situacija fronte užstrigo ir kyla problemų dėl personalo, darbo jėgos kokybės, Juodosios jūros laivyno nuostolių ir panašiai“, – pridūrė opozicionierius.

Taip pat jau daug metų kalbama apie „Gazprom“ ir „Rosneft“ personalo pokyčius. Tačiau, kad diktatorius apsispręstų dėl tokių pokyčių, turi kilti labai rimtų problemų.

 

Dabar „Gazprom“ turi nemažai bėdų, nes nutraukęs ryšius su Europa negali rasti pelningo verslo modelio. Eksportuoti į Kiniją neapsimoka, o vidaus rinka per maža. Tuo pat metu „Rosneft“ pavyko sėkmingiau apeiti sankcijas ir bendradarbiauti su Azijos šalimis.

Kol kas reikšmingų problemų „Rosneft“ nematau, todėl mieliau tikėčiau V. Gerasimovo pasitraukimu, o ne bendrovės prezidento Igorio Sečino pakeitimu“, – pažymėjo V. Milovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(0)
(12)

Komentarai ()

Susijusios žymos: