„Susidurs su rimtomis problemomis.“ Prasideda visiška Rusijos izoliacija  ()

Tai gali būti reikšminga užsienyje gyvenantiems rusams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„VTB Armenia“, VTB banko antrinė įmonė Rusijoje, teigė, kad Rusijos išleistų „Mir“ mokėjimo kortelių turėtojams nuo kovo 30 d. gali būti taikomi apribojimai atsiskaitant už paslaugas arba išimant lėšas per terminalus ir bankomatus iš kitų bankų.

Tačiau VTB bankas pranešime spaudai nurodė, kad „ir toliau visapusiškai aptarnauja „Mir“ korteles savo infrastruktūroje“, nors kortelių turėtojai apsiriboja tik „VTB Armenia“ teikiamomis paslaugomis – būtent 53 filialais Armėnijoje, iš kurių 22 yra Armėnijoje, sostinėje Jerevane.

„Bankas ir toliau pilnai aptarnauja „Mir“ korteles savo infrastruktūroje. „VTB Group“ bankų ir bet kurių kitų Rusijos bankų „Mir“ kortelių turėtojai vis dar turi prieigą prie pagrindinių paslaugų: grynųjų pinigų išėmimo iš VTB bankomatų (Armėnijoje), atsiskaitymo už paslaugas mobiliosios bankininkystės programoje, nuotoliniais paslaugų kanalais „Video Bank“ ir „Telephone Bank“, sakoma pranešime spaudai.

[Vokietija+Kuponas!] Puikios kokybės pripučiamos „WKERSIY“ SUP lentos smagiausioms vandens pramogoms - ribotas kiekis (Video)
2642

Iš Vokietijos

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Ypatingai geros kainos

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Mir“ (rusiškai reiškia „taika“ arba „pasaulis“) yra Maskvos, Rusijos centriniam bankui, sukurta mokėjimo kortelių sistema, kaip alternatyva „Visa“ ir „MasterCard“.

Tai gali būti reikšminga užsienyje gyvenantiems rusams, nes Armėnija buvo viena iš nedaugelio likusių šalių, rėmusi „Mir“ mokėjimo sistemą po Maskvos invazijos į Ukrainą 2022 m., dėl kurios buvo visiškai sustabdytos „Visa“ ir „MasterCard“ operacijos Rusijoje.

 

Kortelės „Mir“ naudojimo apribojimas Armėnijoje greičiausiai yra JAV sankcijų, kurios vasario mėnesį buvo įvestos Rusijos nacionalinei mokėjimo kortelių sistemai (NPCS), o ji yra mokėjimo sistemos „Mir“ operatorė, rezultatas.

Nuo 2022 m., kai prasidėjo plataus masto Maskvos invazija, „Mir“ mokėjimo sistema perėmė daugumą Rusijos vidaus operacijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(5)
(55)

Komentarai ()