„Bidenas neturi B plano.“ Ką Sullivanas išaiškino Zelenskiui  (1)

Kada tiksliai tai gali įvykti, J. Sullivanas nenurodė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV prezidento Joe Bideno administracija tikisi, kad Atstovų Rūmai balsuos už pagalbos paketą, kuriuo Ukrainai skirta daugiau nei 60 mlrd. dolerių pagalbos.

Apie tai per nepaskelbtą vizitą Kyjive pasakojo JAV prezidento patarėjas nacionalinio saugumo klausimais Jake'as Sullivanas.

„Mes tikimės abiejų partijų paramos Kongrese. Ir kad galiausiai gausime paketą, dėl kurio buvo balsuota Senate. Taigi nemanau, jog turėtume kalbėti apie kažkokį planą B“, – sakė J. Sullivanas.

[Vokietija] Kavos aparatas. Aukščiausios kokybės ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai! („ZZUOM“)
3676

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Kada tiksliai tai gali įvykti, jis nenurodė.

„Tai jau užtruko, ir dabar neprognozuosiu, kada šis procesas baigsis. Bet mes stengiamės, kad tai įvyktų kuo greičiau“, – sakė J. Sullivanas. „Ir prezidentas J. Bidenas kiekvieną dieną daro viską, kad šis paketas pasiektų Atstovų rūmus“.

 

Šiuo metu Atstovų Rūmuose laukiama balsavimo dėl papildomos pagalbos skyrimo Ukrainai, Taivanui ir Izraeliui paketo. Įstatymo projektą blokavo respublikonų partijos pirmininkas Mike'as Johnsonas. Jis parengė savo dokumento variantą, kuriame numatytas pagalbos skyrimas Ukrainai ir JAV pietinės sienos problemos sprendimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(1)
(9)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: