[ŽT] Pirmoji Kremliaus reakcija į teroro aktą  ()

Krasnogorske, esančiame 20–30 kilometrų nuo Maskvos, nepažįstami asmenys surengė teroro aktą. Kremlius jau sureagavo į šį incidentą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-23 [ŽT] Pirmoji Kremliaus reakcija į teroro aktą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje per garsios grupės „Piknik“ koncertą kilo gaisras ir susišaudymas. Liepsnų apimtame pastate įstrigo žmonės, tačiau ugniagesiai jo gesinti nepradėjo, nes laukė specialiųjų pajėgų.

Kremlius jau pakomentavo šį susišaudymą

V. Putino atstovas Dmitrijus Peskovas jau sureagavo į teroro išpuolį, kurį nežinomi asmenys įvykdė „Crocus City Hall“ koncertų salėje Maskvos srityje. Anot jo, apie susišaudymą ir gaisrą Rusijos diktatoriui buvo pranešta pirmosiomis minutėmis po incidento.

[Vokietija] Tik 37€ už akumuliatorinį trimerį! Su 2 baterijomis, įkrovikliu, peiliais ir žaibišku pristatymu. Paskutiniai vienetai
3135 3

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

„Prezidentas nuolat gauna informaciją apie tai, kas vyksta ir apie priemones, kurių ėmėsi visos atitinkamos tarnybos, davė visus reikiamus nurodymus“, – kalbėjo Kremliaus atstovas.

 

Atkreipkite dėmesį, kad iki šiol Rusijos teisėsaugos pareigūnai nesulaikė nė vieno užpuoliko.

Kartu politologas, Analizės ir strategijos centro vadovas Igoris Chalenko įsitikinęs, jog teroristų šalinimas Kremliui nereikalingas. V. Putinui naudinga, jog jie pasakytų, kad jie veikė pagal išorinių jėgų, kitų šalių, ar panašiai, nurodymus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(5)
(11)

Komentarai ()

Susijusios žymos: