[ŽT] „Bėgome tiesiog per lavonus.“ Kraupūs liudininkų išgyvenimai (Video)  ()

Nepažįstami asmenys atidengė ugnį į atvykusius į grupės „Piknik“ koncertą. 


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-23 [ŽT] „Bėgome tiesiog per lavonus.“ Kraupūs liudininkų išgyvenimai (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 22-osios vakarą netoli Maskvos, prekybos centre įvyko baisus teroro išpuolis. Jo metu nepažįstami asmenys atidengė ugnį į atvykusius į grupės „Piknik“ koncertą. 

Vietos žiniasklaidai pavyko susisiekti su tais, kurie pabėgo nuo šaulių. Jie kalbėjo apie tai, kas vyko „Crocus City Hall“, kai nežinomi asmenys atidengė ugnį.

Rusė Polina pasakojo, kad į koncertą atėjo su mama ir savo vaikinu. Ji pasakoja, kad prasidėjus susišaudymui jie buvo koncertų salėje.

[Vokietija+mažiausia kaina] Su tokiu dviračiu nors ir į kalnus: 21 Shimano pavara, 30 km/h greitis, vienu įkrovimu iki 80 km, LCD ekranas ir skirtingi važiavimo režimai (Video, „Samebike MY-SM26“)
3654 1

Mažiausia kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Vyrai su kamufliažine apranga šaudė vėluojančius, prasidėjo panika, žmonės blaškėsi ir slapstėsi. Bėgome tiesiai per lavonus. Važiavome kelis kilometrus, bijojome, kad ir gatvėje nenušautų“, -  pasakė ji.

 

Atkreipkite dėmesį, kad iš pradžių rašyta apie vieną šaulį. Po to buvo suskaičiuoti keturi teroristai. O dar vėliau rašyta, kad šaulių buvo beveik dešimt. Ir tiems keturiems pavyko iš įvykio vietos pasprukti. Tikriausiai niekas nesužinos, kiek jų iš tikrųjų buvo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(1)
(17)

Komentarai ()

Susijusios žymos: