„Tai ypatingas saugumo pajėgų metodas.“ Netikėta žinia. Rusijos savanoriai skelbia apie „Riazanės cukrų“  ()

Kovotojai pabrėžė, kad legionas nekovoja su civiliais Rusijos žmonėmis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-23 „Tai ypatingas saugumo pajėgų metodas.“ Netikėta žinia. Rusijos savanoriai skelbia apie „Riazanės cukrų“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Legionas „Rusijos laisvė“ sureagavo į kruviną teroro išpuolį Maskvoje, dėl kurio žuvo dešimtys žmonių.

„Dėl šiandien Maskvoje įvykusios tragedijos kaltiname V. Putino teroristinį režimą. Su panašiomis Kremliaus diktatūros apraiškomis jau susidūrėme nuo pirmųjų Putino valdžioje dienų ir nesistebime dar viena kruvina provokacija“, – rašė kovotojai.

Jie įsitikinę, kad buvo ruošiamas teroristinis išpuolis, taip pat apie jį buvo pranešta žiniasklaidoje.

„Pabrėžiame, kad legionas nekariauja su taikiais rusais. „Riazanės cukrus“ yra V. Putino saugumo pajėgų metodas, kurio mes nepalaikome ir prieš kurį kovojame“, - pridūrė legionas „Rusijos laisvė“.

[Premjera] Jau galima įsigyti CES 2024 ekspertus sužavėjusius robotus! Revoliucinės technologijos už juokingas kainas (Video)
2684 2

Pasaulinės premjeros pasiūlymai

Specialūs kuponai

Iš Lenkijos - saugus ir greitas pristatymas

„Narwal Freo X Plus“ ir „Narwal Freo X Ultra“

Išsamiau

„Sibiro“ batalionas taip pat įsitikinęs, kad teroro išpuolis Maskvoje yra Rusijos specialiųjų tarnybų provokacija.

„Kad ir ką jie kaltintų šiuo nusikaltimu, šią specialiąją operaciją Kremlius vykdė siekdamas pateisinti karą prieš Ukrainą ir sustiprinti represijas Rusijos Federacijoje. Taip jau buvo, ir ne kartą. Nieko naujo. Toks žiaurus Kremliaus režimas nesustos, kol kiekvienas ištversite. Sekite mūsų bataliono kovotojų pavyzdžiu. Tai vienintelis būdas išsivaduoti ir nustoti būti tironijos įkaitais“, – pridūrė jie.

 

Kas yra „Riazanės cukrus“?

„Riazanės cukrus“ yra gerai žinomas rusų eufemizmas. Tai reiškia FSB pareigūnų padėtą heksogeną. Siekdami atvesti V. Putiną į valdžią 1999 m., nežinomi asmenys susprogdino kelis namus, dėl kurių kaltino čečėnus. Tačiau vietiniai vieno iš Riazanės namų gyventojai pamatė, kaip FSB pareigūnai rūsyje padėjo maišelius su heksogenu. Tada FSB pareigūnai sakė, kad jie rengia „kovos su terorizmu pratybas“ ir kad maišeliuose buvo tik cukrus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(0)
(49)

Komentarai ()

Susijusios žymos: