Smūgis Maskvai. Skelbiamas juodasis sąrašas. Kas vyksta  ()

Pastaraisiais mėnesiais JAV ir jų sąjungininkės sugriežtino sankcijas Rusijos naftos eksportui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sugriežtinus Vakarų sankcijas, Rusija pradeda susidurti su vis didesnėmis naftos ir naftos produktų eksporto problemomis.

Kaip praneša „Bloomberg“, jūroje esančiuose tanklaiviuose susikaupė dideli rusiško dyzelinio kuro kiekiai. Tai rodo, kad Maskvai vis sunkiau rasti pirkėjų savo produkcijai.

Tikslios pertekliaus priežastys neaiškios, tačiau pastaraisiais mėnesiais JAV ir jos sąjungininkės sugriežtino sankcijas Rusijai, įtraukdamos keletą tarpininkų ir laivų, gabenančių Rusijos žaliavas ir naftos produktus, į juodąjį sąrašą. Visų pirma, Rusijos valstybinei tanklaivių kompanijai „Sovcomflot“ taikomos blokuojančios sankcijos.

Atrodo kaip tankas, bet tarsi sėdėtum ant debesies ir skrieji 45 km/h! Nepakartojamas važiavimo malonumas. Kodėl gamintojas nutylėjo tiek privalumų? (FOTO, Video, „ENGWE Engine X“ apžvalga)
6265 16

„ENGWE Engine X“ - vienas naujausių kompanijos el. dviračių. Vadinamasis „fatbike“ - su storomis padangomis, kokybiškais amortizatoriais ir kitais privalumais, apie kuriuos gamintojas netgi nutyli. Žiauriai smagus žvėris. Sužinokite mūsų apžvalgoje apie jį daugiau.

Išsamiau

Nuo šiol dėl šių apribojimų visos Indijos naftos perdirbimo įmonės atsisakė priimti naftą iš „Sovcomflot“ laivų. Pirmoji šį žingsnį žengė didžiausia Indijos naftos perdirbimo įmonė „Reliance“, o dabar visos naftos perdirbimo įmonės – tiek valstybinės, tiek privačios – tikrina kiekvieno laivo nuosavybę, kad įsitikintų, jog jis nesusijęs su sankcijas patiriančia „Sovcomflot“, rašo agentūra.

 

„Sovcomflot“ jau pripažino, kad Vašingtono įvestos sankcijos turi įtakos bendrovės veiklai.

Minėtos Rusijos įmonės sunkumai reiškia, kad Rusijos Federacija turi mažiau laivų naftos ir naftos produktų eksportui. Sumažinus tanklaivių parką, teks mažinti nuolaidas pirkėjams jų degalams, siekiant kompensuoti didesnes gabenimo išlaidas, sakė agentūros pašnekovai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(0)
(56)

Komentarai ()