Kyla propagandos šutvė. „Teroro aktą įvykdė...“ Nustatė be tyrimo  ()

Rusijos propagandistai dėl teroristinio išpuolio Maskvoje kaltins bet ką, tačiau taip kaltina save, pažymėjo ekspertas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-23 Kyla propagandos šutvė. „Teroro aktą įvykdė...“ Nustatė be tyrimo  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teroristinis išpuolis Rusijos „Crocus City Hall“ tapo priežastimi suaktyvinti propagandines kampanijas. Nors dar nenustatyta, kas tiksliai slypi už šio smurto akto, Rusijos propagandistai jau paskelbė nuosprendį: už išpuolio stovi JAV ir Didžioji Britanija. Tokią nuomonę išsakė „Informacinio pasipriešinimo grupės“ karo-politinis stebėtojas Aleksandras Kovalenko.

Nors neaišku, kas slypi už teroristinio išpuolio, o tai dažniausiai nustatoma remiantis tyrimo rezultatais arba pačių teroristų pareiškimais, kai Rusijos informacijos sąvartynai prisiminė, kad dar kovo 8 d. JAV ir Didžioji Britanija perspėjo savo piliečius apie atakų grėsmę per gausius renginius Maskvoje. O kokias išvadas daro šiukšlių analitikai? Už teroro išpuolo stovi JAV ir Didžioji Britanija. Bet yra niuansai“, – pažymėjo A. Kovalenko.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Vaizdo registratoriai, žaidimų kėdės su masažo funkcija, įspūdingi nešiojami PC, SUP irklentės ir kt. (Video)
4295 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-24

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „iMars X5“ - automobilinis vaizdo registratorius

2) „FunWater SUPFW07A“ - pripučia SUP irklentė

3) „Douxlife GC-RC03“ - žaidimų kėdė su masažo funkcija

4) „Artillery SW X4 Plus“ - 3D spausdintuvas

5) „Ninkear A15 Plus“ - globali versija, 15.6 colių, 32GB+1TB, Win 11 OS

6) „LANPWR“ 12V 100Ah LiFePO4 aukščiausios klasės akumuliatorius

Išsamiau

Anot jo, yra keletas niuansų, dėl kurių ši versija kelia abejonių. Visų pirma jis pažymi, kad nelogiška įspėti apie teroristinį išpuolį likus kelioms savaitėms iki jo įvykimo. Taip pat nelogiška, kad Rusijos Federacija nesiimtų veiksmingų priemonių užkirsti kelią teroristiniam išpuoliui.

„Maskva yra labiausiai saugomas miestas ne tik Rusijoje, bet ir pasaulyje. Pagal stebėjimo įrangos skaičių ji konkuruoja su Londonu. Pagal civiliai apsirengusių agentų ir žvalgybos tinklų skaičių lenkia kitus. Ir tokiomis sąlygomis 4-5 žmonių grupei pavyksta įvykdyti tokio didelio masto teroro aktą? Rimtai?...Įvardykite politiką, atėjusį į valdžią kraujo pagrindu (teroristiniai išpuoliai ir karas), besilaikantį krauju (teroristiniai išpuoliai ir konfliktai) ir bandantį išlaikyti valdžią (didelis karas ir... toliau tęskite patys)“, – pabrėžė ekspertas.

 

A. Kovalenko pabrėžė, kad dabar Rusijos propagandistai dėl teroro akto Maskvoje kaltins bet ką.

„JAV, Didžioji Britanija, Ukraina, masonai ir iliuminatai. Tačiau savo kaltinimais jie keistai rodo į save. Vienintelis klausimas, į kurį man vis dar sunku atsakyti, yra galutinis šių žudynių tikslas“, – padarė išvadą jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(3)
(45)

Komentarai ()

Susijusios žymos: