Stambiausias objektas okupuotose teritorijose. Rusai rengia alternatyvą Krymo tiltui  ()

Viena iš artimiausių naujosios linijos užduočių bus remti Rusijos veiklą Mariupolyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas paskelbė apie geležinkelio linijos tiesimą iš Rostovo prie Dono Rusijos pietuose per laikinai Rusijos okupuotas Ukrainos teritorijas į Krymą.

Apie tai pranešė britų žvalgyba.

Naujoji geležinkelio linija galiausiai pasieks Sevastopolį Krymo pietuose ir bus Kerčės tilto atsarginė dalis, sakė V. Putinas. Jis pareiškė, kad pirmoji užbaigta atkarpa atkuria prieigą prie Berdiansko.

Geriausias iš visų! Karinio tvirtumo, GPS, Bluetooth skambučiai, 170+ sporto režimų, nuostabi vartotojo sąsaja, APP ir kt. (Foto, Video, „Kospet Tank T3 Ultra“ apžvalga)
4689 1

„Kospet Tank T3 Ultra“ - puikiai veikiantis GPS, Bluetooth skambučiai, nuostabi vartotojo sąsaja, 170+ sporto režimų, AMOLED ekranas, nustebinusi baterija, kokybiška APP ir gausa kitų privalumų. Išbandžiau ką tik viešai pristatytą naujausią kompanijos produktą ir be jokių dvejonių, tai - geriausias laikrodis, kokį jie yra pagaminę. Apžvalgoje sužinosite, ką jis sugeba.

Išsamiau

Tačiau ši atkarpa eina per teritoriją, kuri yra pažeidžiama Ukrainos didelio nuotolio tiksliųjų smūgių sistemų.

„Naujoji geležinkelio linija, einanti į pietus nuo Donecko, tarp Koloskų ir Kamiankos, yra beveik 60 km ilgio ir jos tiesimas užtruko aštuonis mėnesius. Tai bene vienas didžiausių Rusijos įgyvendinamų infrastruktūros projektų laikinai okupuotose Ukrainos teritorijose, atkuriantis dėl karo veiksmų už Donecko ribų sutrikusias geležinkelių komunikacijas“, – nurodė britų žvalgyba.

 

Viena iš artimiausių naujosios linijos užduočių bus remti Rusijos veiklą Mariupolyje. 2022 metais Rusijos sunaikintame uostamiestyje yra „Azovstal“ plieno gamykla ir kiti sunkiosios pramonės objektai, kuriuos, nors ir smarkiai apgadintus, Rusija gali siekti suremontuoti ir eksploatuoti ateityje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(10)
(-9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: