„Kas visa tai išjungė?!“ Užblokuota galinga Rusijos saugumo sistema (Video)  ()

„Kas visa tai užblokavo? Kas visa tai išjungė?“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-26 „Kas visa tai išjungė?!“ Užblokuota galinga Rusijos saugumo sistema (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Genadijus Gudkovas pateikė svarų argumentą už tai, kad „Crocus City Hall“ organizuoti teroro išpuolį nebuvo taip paprasta: „Kas visa tai užblokavo? Kas visa tai išjungė? Aš sprendžiu, pavyzdžiui, pagal mažus miestelius, kaip ten veikia visos saugos tarnybos. Merai ten spaudžia, kad stovėtų visokios apsaugos sistemos ir garsiakalbiai, kad viskas veiktų, o čia staiga – didžiausias centras Rusijoje be saugumo sistemos. Taip negali atsitikti“.

Genadijaus Gudkovo interviu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Yra tik 2 variantai. Rusijos opozicionierius pasidalijo informacija apie „Crocus City Hall“ apsaugos sistemą: „Man susidarė toks įspūdis: arba šios ISIS struktūros agentai buvo kiekviename žingsnyje (apsaugos sistemoje, administravimo sistemoje, gaisro gesinimo sistemoje) ir visa tai tuo momentu buvo išjungta, arba dar blogiau: kažkas padėjo jiems visa tai išjungti, kažkas, kas turėjo galimybę tai padaryti. Ten juk yra pilna vadybininkų ir administratorių, yra apsaugos grupė, yra greitojo reagavimo grupė, yra visokie iškvietimo mygtukai skirti užpuolimo atvejams“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Litavimo aparatas, amfibinis RC lėktuvas, išmani indaplovė su APP, šlifuokliai ir kt. (Video)
3969 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-27/2024-04-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „GOCHIFIX“ - 20V kampinis šlifuoklis su baterija, įkrovikliu

2) „ENJOYWOOD“ - vyrių gręžimo skylių kreipiamasis korpusas

3) 220V taškinio litavimo (su argonu) aparatas

4) „BlitzHome BH-CDW1“ - portabili, išmanioji indaplovė su indų dezinfekcija, APP ir skirtingais darbo režimais

5) „TOP RC HOBBY TF-350“ - amfibinis RC lėktuvas

Išsamiau

„Ten yra daug technikos, kuri reaguoja į bet kokį pavojų: iš tikrųjų viskas taip suorganizuota, o kai sako, kad ten tas neveikė, anas neveikė, tai viskas suprantama (gali būti kai kurių gudrybių), bet apskritai ten apsaugos sistema sutvarkyta neblogai. Tai aš tikrai žinau iš savo šaltinių“, –  pridūrė Gudkovas.

 

FSB atsargos pulkininkas paaiškino, kas jį labiausiai nustebino teroristų elgesyje: „Žiūrėkit, mane labiausiai glumina tai, kad superprofesionalai šaltakraujiškai šaudę į žmones, įvykdę žudynes, sugebėję sudeginti „Crocus City Hall“, staiga, 12 val., kaip „Pelenėje“ transformuojasi:  „treneris“ į „moliūgą“, „tarnai“ į „žiurkes“, o jie į apgailėtinus mėgėjus, kurie pabėga automobiliu, nepakeitę net numerio. Kaip tai gali būti?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(0)
(66)

Komentarai ()