[ŽT] „Visi šokiruoti. To nesitikėjo niekas, net Tadžikistanas.“ Ką padarė FSB  ()

Politologo Kyrylo Sazonovo komentaras.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-03-25 [ŽT] „Visi šokiruoti. To nesitikėjo niekas, net Tadžikistanas.“ Ką padarė FSB  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politologas K. Sazonovas interviu „24-ajam kanalui“ ironiškai pakomentavo Rusijos saugumo tarnybų pastangas surasti asmenis, atsakingus už teroristinį išpuolį Maskvoje:Dar ryte FSB kūrybinė grupė labai ilgai laužė galvą, ką pasakyti. Buvo versijų, kad kalti vaikinai iš Ingušijos, bet paaiškėjo, jie buvo nužudyti jau prieš pusmetį. Malofejevas, Medvedevas ir „geroji rusė“ Latynina iškart ėmė rašyti apie ukrainiečius. Jie nieko nesakė, bet jau likus dviem valandoms iki teroro akto Kremlius žinojo, kad tai Ukraina“. 

Atrodo kaip tankas, bet tarsi sėdėtum ant debesies ir skrieji 45 km/h! Nepakartojamas važiavimo malonumas. Kodėl gamintojas nutylėjo tiek privalumų? (FOTO, Video, „ENGWE Engine X“ apžvalga)
6269 16

„ENGWE Engine X“ - vienas naujausių kompanijos el. dviračių. Vadinamasis „fatbike“ - su storomis padangomis, kokybiškais amortizatoriais ir kitais privalumais, apie kuriuos gamintojas netgi nutyli. Žiauriai smagus žvėris. Sužinokite mūsų apžvalgoje apie jį daugiau.

Išsamiau

Ukrainos politologas išjuokė Rusijos specialiųjų tarnybų versijas, kas kaltas dėl teroro akto Maskvoje: „Tada ši kūrybinė FSB grupė rado tokį netikėtą sprendimą, kad visus išvertė iš koto: tai buvo tadžikai. Niekas to nesitikėjo. Net Tadžikistanas, manau, buvo lengvai šokiruotas, nes tie, kurie buvo įtraukti į ieškomų asmenų sąrašą, dabar yra Tadžikistane. Rusijos propaganda turi tą pačią užduotį: susieti Ukrainą ir tuos, kurie stovi už Ukrainos (Jungtinę Karalystę, JAV), su šiuo teroristiniu išpuoliu, t. y. kolektyvinius Vakarus, todėl net tadžikai turėjo bėgti į Ukrainą.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(128)
(8)
(120)

Komentarai ()