Visi apstulbę. „Šiandien Putinas vėl kalbėjo su savimi.“ Kas vyksta (Video)  ()

Teroro išpuolis buvo įvykdytas „radikalių islamistų rankomis“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis atmetė Rusijos prezidento Vladimiro Putino kaltinimus dėl galimo Kyjivo įsitraukimo į teroro aktą „Crocus City Hall“.

„Šiandien V. Putinas vėl kalbėjosi su savimi, ir tai vėl buvo transliuojama per televiziją. Vėl kaltina Ukrainą... Visi jam yra teroristai, išskyrus jį patį, nors jau du dešimtmečius maitinasi teroru“,sakė V. Zelenskis.

[EU+Kuponas] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)
2714 2 1

Nuostabūs apžvalgininko vertinimai

Mažiausia kaina istorijoje

Specialus kuponas

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Išsamiau

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas kovo 25 d. pareiškė, kad būtina atsakyti į klausimą „kodėl teroristai, padarę nusikaltimą, bandė vykti į Ukrainą, kas jų ten laukė. Akivaizdu, kad tie, kurie palaiko Kyjivo režimą, nenori būti teroro bendrininkais ir terorizmo rėmėjais. Bet klausimų tikrai daug“, – sakė Rusijos prezidentas.

Jis pridūrė, kad teroro išpuolis buvo įvykdytas „radikalių islamistų rankomis“, tačiau JAV, pasak V. Putino, bando įtikinti kitas šalis, kad „Maskvos teroro akte tariamai nėra Kyjivo pėdsakų, kad kruvinas teroristinis išpuolis įvykdytas islamo pasekėjų“.

 

Ukraina neigia kaip nors prisidėjusi prie teroristinio išpuolio. Po susišaudymo „Crocus City Hall“ su ISIS susijusi naujienų agentūra „Amaq“ pranešė, kad teroristinė grupuotė prisiėmė atsakomybę už išpuolį. Šio teiginio autentiškumą keliose publikacijose patvirtino Amerikos pareigūnai. Naujausiais duomenimis, per teroro aktą „Crocus City Hall“ žuvo 139 žmonės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(1)
(40)

Komentarai ()