Lenkai įsiutę. „Mes taip to nepaliksime.“ Ką padarė Rusijos ambasadorius  (1)

Varšuva netrukus priims sprendimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakar, kovo 25 d., Rusijos ambasadorius Lenkijoje Sergejus Andrejevas gavo raginimą „pasirodyti ant kilimo“ Užsienio reikalų ministerijoje, tačiau jis „šaukimą“ ignoravo.

Šiandien, kovo 26 d., Lenkijos vicepremjeras ir gynybos ministras Wladyslawas Kosiniakas-Kamyszas pareiškė, kad tai ne pirmas kartas, kai Rusijos Federacija pažeidžia ne tik Lenkijos, bet ir tarptautinius įstatymus, praneša televizijos kanalas „Polsat“.

Kovo 24-osios naktį viena iš Rusijos sparnuotųjų raketų, paleistų į Ukrainą, kirto sieną su Lenkija. Ir nors šalies oro erdvėje ji buvo vos kelias sekundes, Varšuva Andrejevą vis tiek iškvietė „ant kilimo“. Rusijos diplomatas nusprendė nepaisyti malonaus Lenkijos užsienio reikalų ministerijos kvietimo.

[Vokietija+Kuponas!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausias rinkos lyderio 3D spausdintuvas, žavintis apžvalgininkus - „nuostabus! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality K1C“)
2477 2

Puiki kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

„Mes taip to nepaliksime“. Kosiniakas-Kamyszas sakė, kad jo skyrius palaiko glaudžius ryšius su Užsienio reikalų ministerija, prezidentu ir Nacionalinio saugumo biuru. Jie turi nuspręsti dėl tolesnių veiksmų, remdamiesi visuomenės reakcija į pastarojo meto įvykius tiek Lenkijoje, tiek Ukrainoje.

Andrejevas pasielgė neteisingai ir Varšuva netrukus priims sprendimą.

Savo tikrąjį požiūrį į Lenkiją Rusijos diplomatas parodė nepasirodydamas „ant kilimo“,  Varšuva tam negali likti abejinga.

 

Kovo 24 d., apie 4.23 naktį, pateko į Lenkijos erdvę netoli Oserdów miesto (Liublino vaivadija) ir ten išbuvo 39 sekundes.

Dar vakar Lenkijos užsienio reikalų ministras Sikorskis pareiškė, kad Andrejevui protesto nota nebuvo įteikta, tačiau Varšuva puikiai supranta, kad Rusijos ambasadorius neturi atsakymų į kovo 24-osios įvykius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(150)
(6)
(144)

Komentarai (1)