[ŽT] Netikėtas posūkis. Ką rusų pareigūnai sužinojo kelios dienos iki teroro akto  ()

Rusijos saugumo pajėgos gavo įspėjimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Likus kelioms dienoms iki atakos „Crocus City Hall“, Rusijos saugumo pajėgos gavo įspėjimą, kad Tadžikistano piliečiai gali būti panaudoti teroristiniams aktams.

Rusijos saugumo pareigūnai stebėjo pranešimus apie terorizmo grėsmes kitose šalyse ir teroristinių išpuolių riziką Rusijoje įvertino kaip aukštą. Apie tai pranešė „dossier.center“, remdamasis specialiosioms tarnyboms artimu šaltiniu.

[Vokietija+Kuponas!] Bent 100€ pigiau nei Lietuvoje. Naujausias rinkos lyderio 3D spausdintuvas, žavintis apžvalgininkus - „nuostabus! Išėmei iš dėžės ir naudojiesi“ (Video, „Creality K1C“)
2479 2

Puiki kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Naujausias vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvų

Išsamiau

Per pastaruosius kelis mėnesius ISIS-K, prisiėmusi atsakomybę už „Crocus City Hall“  ataką, bandė surengti teroristinius išpuolius Austrijoje, Vokietijoje ir Kirgizijoje, rašoma „dossier.center“.

Prezidentas Emmanuelis Macronas taip pat kalbėjo apie grupuotės bandymus surengti teroro aktą Prancūzijoje. Pranešama, kad visoms šioms atakoms buvo užkirstas kelias, o žvalgybos agentūros tariamai „atidžiai stebėjo“ ISIS-K veiklą.

 

Kartu verta paminėti, kad net nepaisant šių įspėjimų, riaušių policija ir specialiosios pajėgos į teroro išpuolio vietą „Crocus City Hall“ atvyko tik po valandos, nors riaušių policijos būstinė yra arčiau nei trys kilometrai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(10)
(35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: