„Mes matome kur veda tos vakarietiškos vertybės.“ Nebebus rinkimų Rusijoje. Kas vyksta  ()

Miesto vadovą paskirs komisija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buriatijos liaudies churalas (parlamentas) atšaukė Ulan Udės mero rinkimus, pakeisdamas juos konkurso komisijos sprendimu, praneša TASS.

54 balsai buvo atiduoti už įstatymo projektą dėl tiesioginių Ulan Udės mero rinkimų panaikinimo, šeši buvo prieš, o vienas nebalsavo. Leidinys „Sibiro ekspresas“ pažymi, kad buriatų parlamentą kontroliuoja „Vieningoji Rusija“ ir būtent ji balsavo „už“, o Rusijos Federacijos komunistų partijos ir Liberalų demokratų partijos frakcijų nariai pareiškė, kad įstatymo projektui nepritars.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Litavimo aparatas, amfibinis RC lėktuvas, išmani indaplovė su APP, šlifuokliai ir kt. (Video)
4000 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-03-27/2024-04-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „GOCHIFIX“ - 20V kampinis šlifuoklis su baterija, įkrovikliu

2) „ENJOYWOOD“ - vyrių gręžimo skylių kreipiamasis korpusas

3) 220V taškinio litavimo (su argonu) aparatas

4) „BlitzHome BH-CDW1“ - portabili, išmanioji indaplovė su indų dezinfekcija, APP ir skirtingais darbo režimais

5) „TOP RC HOBBY TF-350“ - amfibinis RC lėktuvas

Išsamiau

Pagal jį miesto vadovą skirs komisija, dėl kurios susitars administracija. Įstatymą dėl rinkimų atšaukimo pateikė pats Buriatijos vadovas Aleksejus Cydenovas.

„Žmonėms nerūpi, kas tiksliai vadovauja. Svarbiau, kad miestas vystytųsi ir gyvenimas būtų patogesnis“, — sakė Buriatijos vyriausybės pirmininko pavaduotojas, administracijos vadovas Aldaras Gulgenovas. — „Toje pačioje Sovietų Sąjungoje pirmieji miestų komitetų sekretoriai nebuvo renkami, buvo renkami tik pavaduotojai. 90-aisiais buvo pradėta diegti Vakarų rinkimų sistema. Šiandien matome, kur link juda vakarietiškos vertybės“.

 

Komunistų partijos deputatas Bairas Cyrenovas pridūrė, kad šio klausimo svarstymas buvo išbrauktas iš parlamento vasario mėnesio sesijos darbotvarkės, kad nenuviltų gyventojų prieš prezidento rinkimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(17)
(-16)

Komentarai ()