Skubi pagalba. Pasiektas „konsensusas“. Netikėti įvykiai  ()

Galima skubi pagalba Ukrainai ir Izraeliui.


Demokratas Chuckas Schumeris
Demokratas Chuckas Schumeris
© U.S. Senate Photographic Studio/Jeff McEvoy (Atvira licencija) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Chuck_Schumer_official_photo.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV Senate kalbama apie susitarimą dėl skubios pagalbos Ukrainai ir Izraeliui.

Irano puolimas prieš Izraelį gali paspartinti pagalbos teikimą Ukrainai. JAV Senato daugumos lyderis demokratas Chuckas Schumeris sakė, jog per sekmadienio prezidento Joe Bideno ir Kongreso vadovų pokalbį telefonu buvo pasiektas „konsensusas“, kad Kongresas turėtų veikti greitai ir išsiųsti pagalbą tiek Izraeliui, tiek Ukrainai.

Apie Ch. Schumerio pareiškimą rašo „eurointegration.com“.

[Iš Lenkijos] „Engwe“ švenčia savo 10-ąjį gimtadienį! Su kuponais mažiausios kainos istorijoje ir el. dviračiai dovanų!
4268 1

Tokie išpardavimai būna tik kartą per dešimtmetį. Ir „Engwe“ kompanija švęsdama savo veiklos jubiliejinį gimtadienį paruošė beprotiškų pasiūlymų.

Išsamiau

Ch. Schumeris per spaudos konferenciją Niujorke išreiškė viltį, kad šią savaitę bus galima ką nors padaryti siekiant padėti abiem šalims.

Jis pažymėjo, jog geriausias būdas nukreipti pagalbą Izraeliui ir Ukrainai – priimti papildomą Senato patvirtintą įstatymą dėl nacionalinio saugumo, kuris apibrėžiama pagalba abiem šalims.

Senatas vasarį priėmė 95 milijardų dolerių vertės paketą, tačiau Atstovų rūmų pirmininkas Mike'as Johnsonas nepateikė jo balsuoti.

 

„Geriausias būdas padėti Izraeliui atkurti savo priešraketinę gynybą yra nedelsiant priimti šį priedą.

Izraelis savo gynybai išleido apie milijardą dolerių ir, be saugumo įstatymo, papildys priešraketinės gynybos ir apsaugos nuo dronų priemones, esančias „Strėlės“, „Dovydo laidyklės“ ir „Geležinio kupolo“ sistemose“, – sakė Ch. Schumeris.

Anksčiau sekmadienį J. Bidenas surengė pokalbį su Senato daugumos lyderiu Ch. Schumeriu, Atstovų rūmų pirmininku Mike'u Johnsonu, Atstovų rūmų mažumos lyderiu Hakeemu Jeffriesu ir Senato mažumos lyderiu Mitchu McConnellu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(0)
(25)

Komentarai ()