„Mafijos bosas.“ Visi bijo (Video)  ()

D. Trumpas dabar yra neginčijamas Respublikonų partijos lyderis.  


D. Trumpas
D. Trumpas
© Pacific Southwest Region 5 (Atvira licencija) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Donald_J._Trump,_45th_President_of_the_United_States_(37521073921).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Publicistas Andrejus Piontkovskis D. Trumpą atvirai pavadino Respublikonų partijos mafijos bosu.

A. Piontkovskis paaiškino, kodėl D. Trumpas yra baisus Amerikos politikams: „Tiesą sakant, tai mafijos bosas, sunku paaiškinti, kodėl JAV Kongresas dar nebalsavo už gyvybiškai svarbią pagalbą Ukrainai, tačiau viena aišku, kad daugelį politikų kausto jo baimė“.

Andrejus Piontkovskis įvardijo priežastį, kodėl D. Trumpui pavyksta priversti Amerikos politikus jo bijoti. Jo interviu su Romanu Cymbaliuku galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

[EU+Kuponai] „Outdoor Riding Sale“! Net iki 500€ pigiau nei Lietuvoje el. paspirtukai ir el. dviračiai - ribotas kiekis
3507 4

„Outdoor Riding Sale“ išpardavimas!

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

1 metų garantijos

1) „Kukirin M4“ - 500W, 48V 12,5Ah el. paspirtukas

2) „JOYOR S5“ (ABE) - 500W, 48V 13Ah el. paspirtukas

3) „PVY Z20 Pro“ - 500W sulankstomas el. dviratis

4) „FAFREES F20 Pro“ - sulankstomas 250W el. dviratis

Išsamiau

Į klausimą, kodėl Amerikos politikai nedrįsta eiti prieš D. Trumpą, politologas atsakė: „Situacija tokia: yra žinomi niekšai trumpistai, kurie blokuoja šį įstatymą, ir yra silpni, silpnavališki ukrainiečių šalininkai, kurie bijo prieštarauti ar kaip nors atvirai pasisakyti prieš „siaubingą“ D. Trumpą, nes jis dabar yra neginčijamas Respublikonų partijos lyderis“.  

 

Vėliau Andrejus Piontkovskis plačiau kalbėjo apie tai, kas sulaiko Kongresą nuo sprendimo dėl pagalbos teikimo Ukrainai: „Žmonės manęs kartais klausia, kodėl taip bijoma D. Trumpo. Dėl įvairių priežasčių. M. Johnsonas bijo, nes trumpistai šaukia, kad Ukraina viską pavogė ir jokiu būdu neturėtume jai nieko duoti. Vakar pamačiau dviejų senatorių kalbą. Vienas iš jų padorus žmogus, senatorius M. Rubio. Nors dabar jis negali paaiškinti kodėl, bet jis yra prieš pagalbą Ukrainai.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(9)
(-3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: