„Dar keli mėnesiai ir visi pamatys.“ Katastrofiškos pasekmės Rusijai (Video)  ()

Pasaulyje įvyko labai svarbus įvykis.



© Sky News (Stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=g6G7TWaCX0g

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šiandien pakalbėkime apie, mano nuomone, svarbiausią geopolitinį įvykį, kuris tikrai paspartins Rusijos Federacijos pralaimėjimą kare prieš Ukrainą. Kalbame apie tai, kad KLR šią savaitę prisijungė prie Vakarų ekonominių sankcijų prieš Rusijos Federaciją“, – taip Ivanas Jakovina pradėjo savo naują analitinį vaizdo įrašą „YouTube“ kanale.

Žurnalistas pasakojo, koks svarbus Ukrainai įvykis pasaulyje įvyko: „Kalbėjau apie tai, kad tai įvyks dar 2022 metais. Tada daug kas netikėjo ir juokėsi, bet vis dėlto tai įvyko. Kinija apribojo Rusijos Federacijos galimybes pirkti Kremliui svarbius aukštųjų technologijų ir dvejopo naudojimo produktus iš Kinijos“.

[Vokietija!] Portabilus automobilio įlenkimų šalinimo rinkinys kiekvienam! Nustebsite pamatę, ką jie išdarinėja (Video)
3410 3

Labai gera kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Labai ribotas kiekis

Išsamiau

Dar keli mėnesiai ir visi pamatys. Jakovina paaiškino, kokias pasekmes Rusijai turės Kinijos sankcijos: „Manau, kad po kelių mėnesių tai jau  rimtai paveiks Rusijos karinę pramonę: ji tiesiog negalės egzistuoti be nuolatinio ir gana reikšmingo Kinijos tiekimo. Negana to, jau dabar labai sunku importuoti į Rusiją populiariausias kiniškas vartojimo prekes ir vartojimo reikmenis, todėl neišvengiamai jų trūks ir padidės kiniškų prekių kainos, o kadangi Rusijoje kitų prekių nėra, tai reiškia kainos kils beveik visoms prekėms.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(4)
(46)

Komentarai ()

Susijusios žymos: