[ŽT] Tai bus be Rusijos. Milžiniškas pažeminimas Kremliui. Net 160 šalių  ()

Iš viso buvo pakviesta daugiau nei 160 delegacijų.


Bürgenstock, Šveicarija
Bürgenstock, Šveicarija
© Emanuel Ammon/AURA, CC BY-SA 3.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Buergenstock_im_Morgenlicht;_Falcon8-Luftaufnahme.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija nebuvo pakviesta į taikos viršūnių susitikimą dėl karo Ukrainoje, kuris vyks birželio 15-16 dienomis, pranešė Šveicarijos užsienio reikalų ministerija. Šveicarijos vyriausybė, pakvietusi daugiau nei 160 delegacijų, paaiškino, kad visada buvo pasirengusi pakviesti Rusiją.

„Šveicarija visada demonstravo savo pasirengimą pakviesti Rusiją į viršūnių susitikimą, tačiau RF ne kartą ir viešai pareiškė, kad nėra suinteresuota jame dalyvauti“, – rašo Užsienio reikalų ministerija.

[Vokietija] Aukščiausios klasės 100W sulankstoma, portabili saulės panelė! Nuostabus daiktas patogioms kelionėms ir žygiams. Ribotas kiekis („Pegiant MItos PV100“)
4207 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Puikios savybės

Išsamiau

Pasak Šveicarijos vyriausybės, derybos bus grindžiamos Ukrainos prezidento V. Zelenskio taikos formule ir kitais taikos pasiūlymais, paremtais JT Chartija ir pagrindiniais tarptautinės teisės principais. Derybų tikslas – sukurti pagrindą ilgalaikei taikai ir parengti Rusijos dalyvavimo šiame procese gaires.

 

Kviestose delegacijose yra G7, G20, BRICS, ES, tarptautinių organizacijų nariai ir du religiniai atstovai, pranešė Šveicarijos vyriausybė.

„Pagrindinis viršūnių susitikimo tikslas – įkvėpti būsimą taikos procesą“, – teigė ji.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(157)
(9)
(148)

Komentarai ()