Pagaliau! Po ilgo laukimo į Ukrainą atvyks „viena geriausių karo mašinų pasaulyje“ (Video)  (2)

Vokietija Ukrainai siūlo vieną efektyviausių artilerijos sistemų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pagaliau! Po ilgo laukimo į Ukrainą atvyks viena geriausių karo mašinų pasaulyje.

2024 m. vasario 17 d. Vokietijos gynybos ministerija pranešė, kad Vokietija įsipareigojo stiprinti Ukrainos karinius pajėgumus pristatydama 18 ratinių savaeigių haubicų RCH 155.

Ši iniciatyva žymi reikšmingą Ukrainos artilerijos ugnies galios padidėjimą ir yra Vokietijos paramos Ukrainai tęsinys, esant dabartinei įtampai regione.

Ukraina bus pirmoji šalis, kuri įsigys RCH 155 haubicas, taip pabrėždama strateginę Vokietijos ir Ukrainos partnerystę bei pasitikėjimą.

RCH 155 yra viena pažangiausių 155 mm ratinių savaeigių haubicų, derinančių tikslumą, mobilumą ir neprilygstamą ugnies galią mūšio lauke.

Ratinė savaeigė haubica turi bokštelį iš „PzH 2000“, kuris sumontuotas ant šarvuočio „Boxer“ 8×8 ratinės važiuoklės.

Savaeigė haubica ginkluota L52 pabūklu, kurio deklaruojamas šaudymo nuotolis yra iki 54 km (su didelio tikslumo V-LAP sviediniais). Ugnies greitis yra 9 šūviai per minutę.

815 AG variklis leidžia 39 tonas sveriančiai mašinai važiuoti iki 100 km/h greičiu ir vienu degalų papildymu nuvažiuoti iki 700 km.

 

RCH 155 yra universalus suderinamumo su amunicija požiūriu, galintis šaudyti iš įvairių standartinių NATO 155 mm šaudmenų. Šis universalumas leidžia sistemai atlikti įvairias užduotis, naudojant įvairią amuniciją – nuo itin sprogstamųjų sviedinių iki tiksliai valdomų sviedinių – kad būtų galima pritaikyti įvairiems veiklos scenarijams.

Sistemos tikslumą dar labiau padidina pažangi ugnies valdymo sistema, užtikrinanti greitą taikinio nustatymą ir likvidavimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(285)
(7)
(278)

Komentarai (2)