Smūgis Putinui. „Mes pasakysime jų pavardes ir parodysime jų veidus.“ Netikėtas pareiškimas (Video)  ()

„Aš tęsiu Aleksejaus Navalno darbus.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-20 Smūgis Putinui. „Mes pasakysime jų pavardes ir parodysime jų veidus.“ Netikėtas pareiškimas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Neseniai kolonijoje mirusio Rusijos opozicionieriaus Aleksejaus Navalno žmona Julija Navalnaja paskelbė, kad tęs savo vyro darbus.

„Nužudydamas Aleksejų, [Rusijos prezidentas Vladimiras] Putinas nužudė pusę manęs, pusę mano širdies ir pusę mano sielos. Bet aš vis dar turiu antrąją pusę, ir ji man sako, kad aš neturiu teisės pasiduoti. Aš tęsiu Aleksejaus Navalno darbus. Aš kovosiu su jumis už mūsų šalį“, – vaizdo įraše politiko „YouTube“ kanale sakė Navalnaja.

[Vokietija] 2 kartus pigiau nei Lietuvoje buitinis aliejaus spaudimo presas: šaltas ir karštas spaudimas,℃ valdymas, 820W galia ir didelis našumas - ribotas kiekis („RG-312“)
6821 3

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos sandėlio

Ribotas kiekis

Išsamiau

Ji paragino rusus prisijungti prie jos ir dalytis „ne tik sielvartu ir begaliniu skausmu“, bet ir „pykčiu bei neapykanta tiems, kurie išdrįso nužudyti mūsų ateitį“. Anot jos, reikia susiburti „į vieną didžiulį kumštį ir smogti juo šiam išprotėjusiam režimui, smogti Putinui, jo draugams, uniformuotiems banditams, vagims ir žudikams, kurie suluošino mūsų šalį“.

Savo vaizdo įraše Navalnaja teigė žinanti, kodėl buvo nužudytas jos vyras: „Mes žinome, kodėl Putinas prieš tris dienas nužudė Aleksejų. Netrukus apie tai papasakosime. Mes būtinai išsiaiškinsime, kas tiksliai ir kaip padarė šį nusikaltimą. Mes pasakysime jų pavardes ir parodysime jų veidus“, – sakė Navalnaja.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(89)
(2)
(87)

Komentarai ()