[ŽT] Specialioji FSB operacija? Navalnas slapta išvežtas iš kalėjimo? (Video)  ()

Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame, kaip teigiama, matoma automobilių kolona, išvežusi Aleksejų Navalną iš kalėjimo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-02-19 [ŽT] Specialioji FSB operacija? Navalnas slapta išvežtas iš kalėjimo? (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos valdžia tvirtai apsisprendė artimiausiu metu neatiduoti Aleksejaus Navalno kūno jo artimiesiems. Tuo pačiu metu apie žuvusį Putino priešą Rusijos žiniasklaidoje beveik nekalbama, spontaniški protestai, kurie ir taip buvo maži, nutilo ir net pasakų apie tyrimą jau nebeliko. Navalnas bus priverstinai pamirštas kaip Jevgenijus Prigožinas. Tik, aišku, už kitas nuodėmes.

Internete pasirodė vaizdo įrašas, darytas netoli kalėjimo, kuriame kalėjo Navalnas, įrengtų eismo stebėjimo kamerų. Keip teigiama, čia matoma automobilių kolona, kuri greičiausiai išvežė opozicionieriaus kūną:

Jei tai tiesa, Navalnas išvežtas vasario 16-osios vidurnaktį. Kolona užfiksuota 23:54 – kam žuvusiojo kūną tampyti tokiu metu, neaišku. Bet koloną tikrai lydėjo policija ir joje tikrai buvo Rusijos kalėjimų sistemos furgonas.

 

Navalno kūnas iki šiol nėra atiduodamas. Sklando gandai, kad jis yra stipriai sužalotas arba jo kūne yra nuodų, kurie skyla tik po kelių dienų. Taip pat spėliojama, kad kūnas neatiduodamas artimiesiems, nes Kremlius nori, kad istorija pasimirštų ir Navalno laidotuvės netaptų masiniu renginiu. Gali būti, kad tai – paskutinės Putino režimo patyčios nukankintam opozicionieriui. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(17)
(-7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: