„Mūsų dalinys dar niekada nematė tokių įvykių...“ Siaubas Avdijivkoje. Kas nutiko (Video)  ()

„Nei aš, nei mūsų dalinys niekada nematėme tokių mūšių.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai, ką matėme Bachmute, buvo „tik gėlytės“, palyginti su tuo, ką 3-oji šturmo brigada matė Avdijivkoje, pranešė Maksimas Žorinas. Patyręs kariškis, kalbėdamas apie Avdijivką, vos tramdė emocijas.

Maksimo Žorino interviu „24 kanalui“ galima žiūrėti „YouTube“.

3-iosios atskiros puolimo brigados vado pavaduotojas Maksimas Žorinas paaiškino, kas iš tikrųjų įvyko Avdijivkoje prieš išvykstant Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojams: „Remdamasis savo asmenine patirtimi, turiu pasakyti, kad nei aš, nei mūsų dalinys niekada nematėme tokių mūšių“.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras paaiškino, kad priešas turėjo daug daugiau aviacijos, gyvos jėgos ir absoliučiai daugiau viso kito nei vienu metu Bachmute. Pati padėtis Avdijivkoje buvo kritinė ir pastebimai sunkesnė nei tada, kai 3-ioji šturmo brigada gynė Bachmutą.

„Reikėtų atsižvelgti į tai, kad vien puolimui rusai paruošė septynias sukomplektuotas ir aprūpintas brigadas, kad jas panaudotų būtent ta kryptimi, kurią jie patys suplanavo, per miestą iki Pramonės prospekto, apsupant tas grupes, kurios ten buvo. Ten buvo siaubas. Didžiulį vaidmenį visame tame suvaidino daugybė aviacinių bombų, kurios šlavė viską: vadavietes, pozicijas...  Jos naikino viską, kas ten buvo“, – apie priežastis, dėl kurių įvyko pasitraukimas iš Avdijivkos, kalbėjo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų majoras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(38)
(11)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: