„32 000 NATO karių“ prie sienos. Lukašenka prabilo apie baisias pasekmes  (1)

Baltarusijos prezidentu pasiskelbęs asmuo supanikavo ir sušaukė susitikimą su saugumo pajėgomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jame jis netikėtai paskelbė, kad dabar prie Rusijos ir Baltarusijos sienų yra 32 000 NATO karių ir daugiau nei tūkstantis vienetų technikos.

Antradienį, vasario 20 d., neteisėtas Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka surengė susitikimą su saugumo pajėgomis. Pasak Rusijos propagandos žiniasklaidos, jis pradėjo kalbėti apie Trečiojo pasaulinio karo tikimybę.

Tame pačiame posėdyje Baltarusijos vadovas sakė, kad prie Rusijos ir Baltarusijos sienų dislokuota apie 32 000 NATO karių, taip pat „daugiau nei tūkstantis šarvuočių, 235 orlaiviai ir sraigtasparniai“.

[Naujiena!] Kuponas+EU. Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti gausybę skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol E18 Pro“)
5242 3

Ką tik pasirodžiusios rinkoje

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

Papildomai nuolaidų kuponas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Greičiausiai Lukašenka mano, kad visa ši technika buvo paruošta puolimui arba „atakai“ prieš Baltarusiją. Jis pats sako, kad nuogąstavimus dėl Trečiojo pasaulinio karo galimybės laiko „ne be pagrindo“.

Baltarusijos diktatorius leido kariuomenei atidengti ugnį į civilius

 

Baltarusijos kariuomenė gavo žalią šviesą naudoti karinius ginklus ir specialiąją įrangą prieš civilius. Atitinkamas dekretas taip pat leidžia šalies kariškiams naudoti fizinę jėgą prieš civilius.

Įdomu tai, kad pataikant ir atidarant ugnį galima atsižvelgti į aplinkybes, nusikaltimo ar administracinio teisės pažeidimo pobūdį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(21)
(-18)

Komentarai (1)