Išmatomis šaudantis tankas. Rusų išradėjas sulaukė nemalonaus siurprizo  ()

Šią naujieną gali būti sunku suprasti. Bet jei paprastai, tai vienas rusas išrado žmogaus išmatomis šaudantį tanką, dėl to labai išgarsėjo ir dabar iš jo pavogtas milijonas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aleksandras Semionovas yra 71 metų docentas. Jis yra dėstytojas ir tai, ką priimta vadinti serijiniu išradėju. Jis giriasi, kad yra užregistravęs šimtus patentų. Daug jų yra kariniai išradimai.

Rusijoje patentai yra stebėtinai nesunkiai gaunami ir labai vertinami. Prisiūkite akmenuką prie pagalvės, paskelbkite, kad jis ką nors gydo, ir gausite patentą. Semionovas tokios pagalvės, turbūt, neišrado, bet jo išradimai yra ne ką rimtesni.

Pavyzdžiui, Semionovas išrado išmatomis šaudantį tanką. Tiksliau, tanko sviedinį, kurį galima užpildyti išmatomis. Tanke yra labai mažai vietos, todėl nėra galimybių patogiai ir švariai atlikti gamtinius reikalus. Semionovas pamanė, kad įgulos nariai galėtų tuštintis į jo sukurtą amuniciją. Tuomet tokie sviediniai būtų tiesiog iššaunami, taip atsikratant nemalonaus kvapo šaltinio ankšto tanko viduje. Jei reikia, šūvis būtų paleistas į tuščią lauką. Jei galima – į priešą. Semionovas teigė, kad tikslus pataikymas vis tiek būtų mirtinas, nes, na, tai yra tanko sviedinys ir išmatos sudaro tik nedidelę jo dalį. Bet net ir nepataikęs toks sviedinys, pasak jo kūrėjo, padarytų psichologinės žalos – kas nori būti apmėtytas išmatomis?

[Naujiena!] Kuponas+EU. Įspūdingos lazerinės graviravimo staklės: galima pjauti arba graviruoti gausybę skirtingų medžiagų. Analogai neprilygsta nė iš tolo (Video, „Swiitol E18 Pro“)
5241 3

Ką tik pasirodžiusios rinkoje

Iš Europos greitas ir saugus pristatymas

Papildomai nuolaidų kuponas

Pažangiausi techniniai sprendimai

Puikus daiktas DIY projektams

Išsamiau

Apie Semionovo išmatomis šaudantį tanką rašė net britų „The Guardian“, bet rusų inžinierius nemiegojo ant laurų ir toliau kūrė. Neseniai jis sukūrė naują transmisiją tankams/traktoriams ir gavo dviejų milijonų rublių dotaciją. Kažkodėl tie pinigai buvo grynais padėti seife jo kabinete universitete Sankt Peterburge. Ir, kaip rašo „Telegram“ kanalas „Mash“, kažkas pagrobė milijoną rublių. Įtariama universiteto valytoja.

 

Kažkas iš išmatų amunicijos kūrėjo pavogė milijoną – skamba žiauriai, tiesa? Milijonas rublių dabar yra apie dešimt tūkstančių eurų.

(14)
(5)
(9)

Komentarai ()