„Tik stiprus smūgis bent dalinai išblaivys Rusiją.“ Galinga Zelenskio žinutė (Video)  ()

„...Tai naujos galimybės fronto linijoje.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis išreiškė įsitikinimą, kad gavus naikintuvus F-16 Ukrainos ginkluotųjų pajėgų oro pajėgos bus gerokai sustiprintos.

Tai jis pasakė per savo vakarinį kreipimąsi.

Prezidentas pažymėjo, jog dabartinis vyriausiojo štabo posėdis buvo ypatingas dėl F-16 gavimo aptarimo, įskaitant konkrečias pristatymo sąlygas, būtiną techninę ir infrastruktūrinę pagalbą.

„Detalės atrodo teigiamos. Mūsų oro pajėgos šiais metais sustiprės, ir tai yra esminė užduotis. Tiksliau, tai apsauga nuo Rusijos valdomų oro bombų ir apskritai naujos galimybės fronto linijoje“, – sakė šalies vadovas.

Volodymyras Zelenskis taip pat išskyrė kelias šalis, kurios paskyrė paramos paketus Ukrainai.

Danija jau paskelbė apie 15-ąjį gynybos paketą, kuriame numatyta amunicija, bepiločiai orlaiviai.

Didžioji Britanija perduos paramą, kuri suteiks jėgų atremti Rusijos puolimus. Taip pat ateis pagalbos paketas iš Naujosios Zelandijos, kuris sustiprins logistiką, žvalgybą ir ryšius.

 

„Kuo daugiau beprotiškų pareiškimų sklinda iš Maskvos, tuo didesnė turėtų būti mūsų galia. Tik mūsų gyvybių apsaugos galia, mūsų gebėjimas siekti savo tikslų gali grąžinti Rusiją į bent dalinio blaivumo būseną. Rusijos beprotybė turi pralaimėti šį karą. Dėl to padarysime viską. Ačiū visiems, kurie kovoja už Ukrainą, dirba dėl Ukrainos ir padeda“, – sakė Volodymyras Zelenskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(60)
(1)
(59)

Komentarai ()