Gėdinga Kanados ministro pirmininko klaida. Marija Zacharova jam padėkojo (Video)  (1)

Justinas Trudeau susitiko su Lenkijos prezidentu ir ministru pirmininku.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Justinas Trudeau, apsilankęs Kyjive antrųjų Rusijos įsiveržimo į Ukrainą metinių proga, atvyko į Lenkiją. Jis susitiko su prezidentu ir ministru pirmininku, o bendroje konferencijoje su Donaldu Tusku padarė gėdingą klaidą.

Pirmadienio rytą Lenkijos premjeras Donaldas Tuskas susitiko su Lenkijoje viešinčiu Kanados premjeru. Po susitikimo surengtoje bendroje konferencijoje Tuskas sakė, kad Lenkija ir Kanada „beveik kiekvienu atveju“ laikosi vienodos pozicijos, kai kalbama apie svarbiausius geopolitinius klausimus, įskaitant Rusijos puolimą Ukrainoje ir euroatlantinį saugumą. Kalbėdamas Justinas Trudeau padarė siaubingą klaidą. „Žinome, kad Rusija turi laimėti šį karą“, – sakė jis ir greitai pasitaisė. „Atsiprašau, Ukraina turi laimėti šį karą prieš Rusiją“, – pripažino jis.

[Vokietija+Kuponas] Net 830€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („TALLPOWER V2400“)
6357 2 1

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

LiFePo4, 2160Wh, 2400W, UPS, 13 jungčių ir kt.

Išsamiau

 

Rusijos užsienio reikalų ministerijos atstovė spaudai Marija Zacharova nusprendė pasinaudoti Justino Trudeau paslydimu. Jos socialiniuose tinkluose pasirodė įrašas, kuriame iš ilgos Kanados premjero kalbos buvo iškirptas ir parodytas tik šešių sekundžių fragmentas. Būtent tas, kur buvo pasakyti žodžiai: „Žinome, kad Rusija turi laimėti šį karą“.

„Justinai, ačiū už palaikymą. Mes laimėsime, pažadame“, – rašė Marija Zacharova.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(52)
(-46)

Komentarai (1)