Sensacija! Rusai užgrobė „Bradley“. Suvarpė kaip rėtį. Kas vyksta (Foto)  ()

Tikėtina, kad Rusija išstudijuos amerikiečių pėstininkų kovos mašinos silpnąsias vietas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Per kovas dėl Avdijivkos rusų įsibrovėliai užėmė vieną pėstininkų kovos mašiną M2 „Bradley“. Priešas jau išbandė mašinos šarvus. Apie tai praneša „Defence Blog“.

Okupantai geležinkeliu per Rusiją gabena užgrobtą pėstininkų kovos mašiną M2A2 „Bradley“. Ant mašinos korpuso matomi šūvių pėdsakai, be to nuo mašinos buvo pašalinta ir dinaminė BRAT apsauga.

Pažymima, kad mašina buvo apšaudyta iš 30 mm 2A42 automatinio pabūklo su 3UBR6 ir 3UBR8 sviediniais. Apšaudymo rezultatai nežinomi, tačiau šūvių pėdsakai ant pačių šarvų, byloja apie „Bradley“ bandymus.

[Vokietija] Mažiausia kaina istorijoje! Fantastika, ką sugeba šie „Xiaomi“ elektriniai šildytuvai - standartiniai neprilygsta nė iš tolo („Smartmi GR-H Graphene“)
16949 5

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Dabartiniai pagrobto „Bradley“ bandymai gali rodyti Rusijos pastangas rinkti žvalgybos duomenis ir pagerinti supratimą apie Vakarų karines technologijas.

Leidinyje pažymima, kad Rusijos Federacija atidžiai tiria paimtus vakarietiškos ginkluotės ir įrangos pavyzdžius. Priešas gali ieškoti silpnų vietų mašinose, bet tai taip pat gali būti bandymas kopijuoti įrangą.

 

 

 

Analitikai daro prielaidą, kad Rusijos ginkluotosios pajėgos turi kitokią taktiką ir kariuomenės panaudojimo koncepciją nei Vakaruose.

Taip pat Rusijos Federacija turi ribotą pramoninę bazę, todėl jiems greičiausiai nepavyks sukurti aukštos kokybės vakarietiškų ginklų kopijų. Todėl Rusijos ginkluotosioms pajėgoms greičiausiai nepavyks gauti panašių ginklų ir integruoti juos į savo arsenalą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(31)
(-30)

Komentarai ()