[ŽT] Bundestagas: „Macronas – varomoji jėga. Šolcas – stabdis“  ()

Bundestago gynybos komiteto pirmininkė Marie-Agnes Strack-Zimmermann pagyrė Prancūzijos Prezidentą Emanuelį Macroną už jo pastangas remti Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai praneša „NTV“.

Kartu, pasak M. Strack-Zimmermann, Vokietijos kancleris Olafas Šolcas yra savotiškas šių pastangų „stabdis“.

Komentuodama E. Macrono pareiškimą, kad jis nenori atmesti sausumos pajėgų įvedimo į Ukrainą galimybės, Laisvosios demokratų partijos politikė sakė „Tačiau stebina tai, kad E. Macronas yra varomoji jėga. Kancleris yra stabdis.“

[Vokietija+Kuponas] Net 830€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („TALLPOWER V2400“)
6353 2 1

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

LiFePo4, 2160Wh, 2400W, UPS, 13 jungčių ir kt.

Išsamiau

Ji sakė, kad V. Putino perspėjimo dėl tiesioginės Vakarų intervencijos į karą poveikis Berlyne buvo stipresnis nei Paryžiuje.

Dieną prieš tai Vokietijos kancleris Olafas Šolcas griežtai pasisakė prieš „Taurus“ sparnuotųjų raketų pristatymą Ukrainai, nurodydamas, kad jo šalis gali būti įtraukta į karą. Strack-Zimmermann anksčiau griežtai kritikavo Šolco poziciją dėl Ukrainos apginklavimo būtent sparnuotosiomis raketomis.

 

Prancūzijos prezidentas Emanuelis Macronas po susitikimo Paryžiuje pirmadienį pripažino, kad ateityje į Ukrainą bus siunčiami Vakarų šalių kariai, nors pabrėžė, kad sąjungininkai šiuo klausimu dar nėra sutarę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Edvardas Rimšelis
(34)
(0)
(34)

Komentarai ()

Susijusios žymos: