„Priešas žinojo.“ Baudžiamieji procesai jau greit. Kas vyksta  ()

Priešas žinojo apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo planus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo analitikas, buvęs Ukrainos saugumo tarnybos darbuotojas Ivanas Stupakas pakomentavo prezidento Zelenskio žodžius, kad priešas žinojo apie Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo planus.

„Galbūt prezidentas Zelenskis turėjo omenyje, kad buvo kurmių, kurie gavo informaciją šalies viduje ir perdavė ją rusams. Galbūt netrukus pamatysime SBU baudžiamuosius procesus dėl valstybės išdavystės, išgirsime apie įtarimus pareigūnams. Antrasis vektorius, kurį galbūt prezidentas turėjo omenyje buvo tai, kad Ukrainos teritorija nėra tokia didelė, o rusai turėjo galimybę gauti informacijos apie mūsų karių dislokavimą, apie jų skaičių“, – televizijos kanale „Espreso“ pažymėjo Stupakas.

Pasak karo eksperto, rytinėse Ukrainos teritorijose dirba daug išdavikų.

 

„Rusai išsiaiškino, kur buvo didžiausia karių koncentracija. Rusijos Federacijos žvalgyba dirbo: telefonų pasiklausymas, susirašinėjimas. Tuo metu rusai turėjo dar dviem A-50 lėktuvais daugiau ir jie matė daug giliau. Mūsų kariškiai sakė, kad „maždaug prieš tris savaites iki kontrpuolimo rusai viską suprato. Tai yra, priešas apskaičiavo mūsų kontrpuolimą“, – aiškino Stupakas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(29)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: