„Okupantai nepageidaujami!“ Šalis uždraudė įvažiavimą visiems Rusijos piliečiams  ()

Šis nutarimas numato apribojimus Rusijos Federacijos piliečių atvykimui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Latvijos vyriausybė dar metams pratęsė galiojančius Rusijos piliečių atvykimo į šalį apribojimus, praneša Latvijos ministerija.

Dabartiniai apribojimai nustotų galioti kovo pradžioje. Atsižvelgdama į tai, Latvijos vyriausybė nusprendė juos pratęsti iki 2025 metų kovo 4 dienos.

Šis nutarimas numato apribojimus atvykti Rusijos Federacijos piliečiams, norintiems kirsti išorinę Europos Sąjungos sieną turistiniais ir pramoginiais tikslais.

Tvirtas kaip tankas, stilingas, įspūdinga kobalto baterija, 70 sporto režimų, puikiai veikia ir geros kainos. Rekomenduoju (Foto, Video, „Kospet Tank T2“ apžvalga)
11155 6

„Kospet Tank T2“ - vienas naujausių ir pačių geriausių šios kompanijos išmaniųjų laikrodžių, kokius esu bandęs. Karinio tvirtumo, labai puikaus dizaino ir vartotojo sąsajos, įspūdinga kobalto baterija, daugybė ir tiksliai matuojamų sveikatos rodiklių, sporto režimų, sklandus veikimas, šauni APP ir nuostabiai gera kaina.

Išsamiau

Šiuo metu rusai gali gauti vizas atvykti tik išskirtinėmis aplinkybėmis:

  • Latvijos ar kitų ES piliečių ir rusų, turinčių leidimą gyventi Latvijoje, šeimos narių prašymu;
  • artimo giminaičio ligos ar mirties, grėsmės sau ar dalyvavimo teismo posėdyje Latvijoje atveju.

Latvijoje 2022 metų rugsėjo 9 dieną įvesti apribojimai atvykti Rusijos Federacijos piliečiams. Šalies vyriausybės įsakymu ribojamas ir vizų išdavimas rusams.

 

Be to, šių metų sausį Latvijos valdžia maždaug tūkstančiui šalyje gyvenančių rusų išsiuntė laiškus su reikalavimu per dvi savaites išvykti iš šalies. Jie taip pat gali pakoreguoti savo buvimo statusą pagal galiojančius įstatymus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(135)
(7)
(128)

Komentarai ()