[ŽT] Retos ukrainiečių MiG-29 nuotraukos. Kai aerodromas nereikalingas (Foto)  ()

Ukrainiečiai vengia publikuoti savo naikintuvų nuotraukas. Taip yra dėl to, kad iš jų aplinkos rusai gali nustatyti vietas, kur jie yra dislokuoti. Rusija dar 2022 metais gyrėsi, kad sunaikino Ukrainos oro pajėgas, bet tai yra tiesiog netiesa.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internete publikuotos dvi įdomios ukrainiečių MiG-29 nuotraukos. Tai yra gana retas dalykas, nes ukrainiečiai savo karo paukščių beveik nefotografuoja. Jei ukrainiečių naikintuvų nuotraukos ir yra publikuojamos, jos dažniausiai yra retušuojamos taip, kad iš aplinkos nepavyktų nustatyti, kur nuotrauka daryta.

Tačiau šios nuotraukos yra gana iškalbingos:

[Vokietija+Kuponas] Net 830€ pigiau įspūdingos energijos stotelės, kurios tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („TALLPOWER V2400“)
6352 2 1

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

LiFePo4, 2160Wh, 2400W, UPS, 13 jungčių ir kt.

Išsamiau

Čia matote MiG-29UB, kylantį nuo kelio. Dauguma šalių turi kelių, kurie karo atveju galėtų būti pritaikomi naikintuvų ar net sunkesnių lėktuvų darbui. Tai yra protinga taktika, nes sunaikinti visų kelių neįmanoma, o aerodromus galima. Apie kelio atkarpas, pritaikytas aviacijos darbui, priešas gali ir nežinoti. Sunkvežimių vairuotojų poilsio aikštelė gali būti paruošta naikintuvų statymui, o centriniai atitvarai gali būti išmontuojami per kelias akimirkas.

 

MiG-29UB yra dvivietė MiG-29 versija, įprastai naudojama mokymams, bet pritaikoma ir kovai.

Kodėl ukrainiečiai taip drąsiai dalinasi šiais vaizdais? Nes jie seni. Rusija niekaip neišnaudos šių nuotraukų savo naudai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(68)
(2)
(66)

Komentarai ()