„Gali sunaikinti hipergarsines raketas.“ Naujas Rusijos superginklas  ()

Rusija išbandė oro gynybos sistemą S-500, kuri, anot jų, gali numušti hipergarsinius taikinius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai praneša „Defense Express“.

Straipsnyje rašoma, kad S-500 „Prometei“ bandymų metu pademonstravo gebėjimą numušti „hipergarsinius taikinius“. Kaip pavyzdys pateikiamos perspektyvios Vakarų hipergarsinės raketos, tarpžemyninių balistinių raketų koviniai vienetai arba „valdomos kovinės galvutės“, trumpojo nuotolio balistinės raketos.

[Vokietija] Fantastiškos kainos mobilios energijos stotelės tik 111€! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG PD320“)
8155 8

Labai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tokias S-500 savybes rusai tariamai patvirtino Laptevų jūroje paleisdami tarpžemyninę balistinę raketą iš Rusijos Šiaurės laivyno branduolinio povandeninio laivo Tula.

„Apskritai Rusijos propagandistai kelia gana paradoksalius akcentus. Sako, šis kompleksas gali numušti „perspektyvias hipergarsines raketas“, kurių Vakarų šalys dar net neturi“, – rašoma straipsnyje.

 

Eskpertai taip pat pažymėjo, kad rusai apie sėkmingus S-500 bandymus paskelbė tik dabar, nors apie komplekso pristatymą paskelbė dar 2022 m.

Rusijos priešlėktuvinių raketų kompleksas S-500 yra naujos kartos priešlėktuvinių raketų sistema.

2021 metais Rusijos ministro pirmininko pavaduotojas Jurijus Borisovas pareiškė, kad sistema S-500 tariamai gaminama masiškai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(29)
(-21)

Komentarai ()