[ŽT] „Minkštas, vidurinis ar kietas variantas?“ Lietuva nepasirengusi. Kas vyksta  ()

Galimi trys variantai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po dvejų metų plataus masto Rusijos invazijos Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas pareiškė, kad Vakarų karinių pajėgų buvimas Ukrainoje neatmetamas.

Suomijos tarptautinių santykių instituto vyresnysis mokslo darbuotojas Edwardas Hunteris Christie mano, kad kad galimi trys tokių įvykių variantai, rašo „Bild“. Pirmas variantas – „minkštas dislokavimas“, tai NATO karių apmokymas ir ruošimas Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms. Antras variantas – „vidurinis“, kai „kovai parengtos pajėgos bus dislokuotos užnugaryje“. Ir trečiasis variantas – „kietas“, kai Vakarų karinis personalas dalyvaus mūšiuose fronto linijoje.

[Pasaulinė premjera!] Iš EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X5“, „Mecpow X5 Pro“)
3624 1

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-03-31

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X5“ ir „Mecpow X5 Pro“ modeliai, įvairūs rinkiniai

Išsamiau

Vienos iš Vidurio Europos šalių aukšto rango diplomatas, kalbėdamas su leidiniu, pažymėjo, kad iš tiesų tokios šalys kaip Lenkija, Lietuva, Latvija ir Estija nepasirengusios tiesiogiai dalyvauti kariniame konflikte.

 

„Su kokiais kariais ir kokiais ginklais? Nė viena iš jūsų paminėtų šalių nesiųs karių į Ukrainą, kol ten vyksta karas“, – tvirtina jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(18)
(29)

Komentarai ()