[ŽT] „Turėsite sugalvoti kažką naujo“. Julija Navalna pasiūlė variantą nugalėti Putinui  ()

Sankcijos, naujos rezoliucijos ir diplomatija nepadės nugalėti Putino, Europos Parlamente sakė Julija Navalna.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Navalna mano, kad Europos Sąjunga turi būti išradingesnė. Ji paragino Europos Parlamentą nepasiduoti karo nuovargiui ir nesiekti taikos derybų su Putinu.

„Jei norite nugalėti Putiną, turėsite sugalvoti ką nors naujo. Jūs negalite pakenkti Putinui nauja rezoliucija ar naujomis sankcijomis, kurios niekuo nesiskiria nuo ankstesnių. Negali jo nugalėti galvodamas, kad tai yra principingas žmogus, turintis moralę ir taisykles“, – sakė Navalna.

[Vokietija] Mažiausia kaina istorijoje! Fantastika, ką sugeba šie „Xiaomi“ elektriniai šildytuvai - standartiniai neprilygsta nė iš tolo („Smartmi GR-H Graphene“)
16933 5

Mažiausia kaina!

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Ji mano, kad jo bendrininkų nustatymas Europoje gali atnešti didesnį poveikį kovojant su Putinu. Ji paragino patraukti baudžiamojon atsakomybėn ir nubausti Rusijos prezidento bendradarbius, kurie slepia pinigus, ir valdžią Europos šalyse, kuri leidžia jiems apeiti sankcijas. Navalna pažymėjo, kad būtent tai daugelį metų darė jos vyras Aleksejus Navalnas, kuris ilgainiui „tapo didžiausia grėsme Putinui“.

(74)
(3)
(71)

Komentarai ()

Susijusios žymos: