[ŽT] „Tai krachas. Jie pradeda Rusijos laivyno medžioklę.“ Kalašnikovas pakraupęs. Kas nutiko (Video)  ()

Z-patriotas Kalašnikovas „pradžiugino“ rusus naujienomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karo propagandistai pamažu ėmė suvokti, kokias pasekmes Rusijai turės tolesnis karas su Ukraina ir sankcijų didinimas. Garsus Z-patriotas Maksimas Kalašnikovas įrašė vaizdo įrašą, kuriame papasakojo rusams apie sparčiai didėjančias Rusijos ekonomikos problemas, susijusias su Vakarų sankcijų stiprinimu, praneša Dialog.UA.

Pasirodo, sankcijos veikia, Rusijos eksporto pajamos mažėja, o beprasmis karas žudo jos ekonomiką. Be to, Kalašnikovas pažymi, kad šiemet Rusija gali visiškai prarasti Europos dujų rinką dėl Austrijos atsisakymo pirkti angliavandenilius iš Maskvos. Tuo pat metu Kinija negalės pakeisti iškritusios Europos rinkos. Savo ruožtu Jungtinės Valstijos pradėjo Rusijos šešėlinio laivyno medžioklę, atribodamos Maskvą nuo ir taip žlungančių eksporto pajamų iš prekybos nafta.

 
[Vokietija+Kuponas!] Net 350€ pigiau nei Lietuvoje – „tai geriausia, ką už tokią kainą ši beprotiškai populiari kompanija gali pasiūlyti“ (Video, „Creality Ender-3 S1 Pro“)
4506 1

Nerealiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvas

Išsamiau

 

„Kuo ilgiau užsitęsia taip vadinama „specialioji karinė operacija“, tuo labiau sunkėja ekonomikos padėtis Rusijoje. Jūs pažiūrėkite, kaip amerikiečiai ištobulino sankcijas. Jie medžioja mūsų šešėlinio laivyno laivus visame pasaulyje, verčia juos apsisukti… Pernai metais rekordiškai krito eksporto pajamos… Tai krachas“, – piktinosi jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(474)
(3)
(471)

Komentarai ()