„Tai smūgis sąjungininkams į veidą.“ JK pakraupusi. Ką padarė Vokietija  ()

Vokietijos pasisakymai apstulbino britus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Britų pareigūnai, laikydamiesi anonimiškumo sąlygos, pareiškė, kad Scholzui laikas liautis teisintis atsisakius tiekti Kyjivui ilgo nuotolio raketas „Taurus“.

Bloomberg“ žurnalistai pabrėžia, kad britų pareigūnai jau ne kartą spaudė Berlyną aprūpinti Ukrainą ilgo nuotolio raketomis.

Londonas jau prašė Berlyno parduoti jiems kuo daugiau raketų „Taurus“, kad Didžioji Britanija galėtų Kyjivui duoti dar daugiau savo raketų „Storm Shadow“.

[Vokietija+Kuponas!] Net 350€ pigiau nei Lietuvoje – „tai geriausia, ką už tokią kainą ši beprotiškai populiari kompanija gali pasiūlyti“ (Video, „Creality Ender-3 S1 Pro“)
4552 1

Nerealiai gera kaina

Specialus kuponas

Iš Vokietijos sandėlio

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Vieno garsiausių gamintojų 3D spausdintuvas

Išsamiau

Buvęs Didžiosios Britanijos gynybos vadovas Benas Wallace'as sakė: „Scholzo elgesys parodė, kad, žvelgiant iš Europos saugumo perspektyvos, jis yra netinkamas žmogus, netinkamame darbe ir netinkamu laiku.“

Šios savaitės pradžioje Scholzas dar kartą atsisakė tiekti Kyjivui raketas „Taurus“. Jis baiminasi, kad Maskva laikys Vokietiją konflikto šalimi.

Vasario 29 d. per susitikimą su Drezdeno gyventojais Vokietijos kancleris pareiškė, kad Kyjivas gali paleisti raketas į Maskvą.

 

Scholzas dar pirmadienį sakė, kad jo šalis neseks Didžiosios Britanijos ir Prancūzijos, kurios suteikė Ukrainai ilgojo nuotolio raketas, keliu.

Kai kurios britų žiniasklaidos priemonės Scholzo žodžius suprato kaip komentarą publikacijai, kad Ukrainoje yra nedidelis britų karinių specialistų kontingentas, dalyvaujantis slaptose misijose.

Didžiosios Britanijos užsienio reikalų komiteto pirmininkė Alicia Kearns pareiškė, kad Scholzo komentarai yra „smūgis į veidą sąjungininkams“. Be to, ji paragino Scholzą suteikti Ukrainai „Taurus“ ir „nustoti stabdyti Europos saugumą“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(237)
(11)
(226)

Komentarai ()

Susijusios žymos: