Iš artimiausių. Už Putino nugaros rezgamas sąmokslas?  ()

Vladimiras Putinas nesiruošia sustabdyti karo, kurį pradėjo Ukrainoje. Jo ištikimi pakalikai Šoigu ir Gerasimovas taip pat to nepadarys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politologas ir sociologas, Rusijos opozicionierius Igoris Eidmanas „24 kanalui“ sakė, kad Rusijos generolai bijo Putino. Tačiau labai gali būti, kad už jo nugaros jau ruošiamas perversmas.

Anot Eidmano, Šoigu ir Gerasimovas prieš karą gyveno gana gerai, tačiau dabar jiems tai kelia įtampą. Putino pakalikai, kaip ir visas elitas, prarado įprastą komfortą.

„Manau, kad Šoigu ir Gerasimovas patyrė didžiulį stresą, kai karo pradžioje prasidėjo jų žaibinis karas, kai Prigožinas juos įtraukė į šūdą. Dabar Putinas reikalauja puolimo, klausdamas „kodėl jie neužėmė to ar kito miesto“. Tai viena vertus“, – sakė jis.

[Pasaulinė premjera!] Iš EU+kuponai+dovanos. Ypatingai galingos graviravimo staklės, kurios tiesiog daužo konkurentus (Video, „Mecpow X5“, „Mecpow X5 Pro“)
3614 1

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Dovanos

Galioja iki 2024-03-31

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„Mecpow X5“ ir „Mecpow X5 Pro“ modeliai, įvairūs rinkiniai

Išsamiau

„Kita vertus, Šoigu ir Gerasimovas vis dar bijo Putino. Štai kodėl jie sėdi tyliai. Tačiau tai nereiškia, kad už diktatoriaus nugaros jie negeneruoja scenarijaus, kaip grįžti į prieškarinį komfortą“, – pridūrė jis.

 

Tačiau problema yra ta, kad sąmokslininkai turi pasitikėti vienas kitu. Kremliuje visada viskas buvo priešingai.

„Ten viskas buvo sutvarkyta taip, kad niekas niekuo nepasitikėjo. Todėl sąmokslai nebuvo įgyvendinti dėl nepasitikėjimo viduje. Pažiūrėsim, gal kada nors jie supras, kad paklusti Putinui pavojingiau ir pavyks nugalėti savo baimę“, – siūlė politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(1)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: